ceasmania.ro Affiliate Program
http://ceasmania.ro/

ceasmania.ro

Ranking

198th

General

4th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

93 days

Currency

RON

Time to payment

36 days

Description

Ceasmania.ro este un cunoscut magazin online de ceasuri si bijuterii, fiind, totodata, unic distribuitor al ceasurilor Guess, Wesse, Xonix, Xonix Crossfit, Escape, Gc – Guess Collection in Romania. Cu o retea de peste 70 de magazine offline partenere si cu o experienta de peste 7 ani in comertul fashion online si offline, Ceasmania se situeaza

Read More

Ceasmania.ro este un cunoscut magazin online de ceasuri si bijuterii, fiind, totodata, unic distribuitor al ceasurilor Guess, Wesse, Xonix, Xonix Crossfit, Escape, Gc – Guess Collection in Romania. Cu o retea de peste 70 de magazine offline partenere si cu o experienta de peste 7 ani in comertul fashion online si offline, Ceasmania se situeaza in topul magazinelor de profil cu peste 20 de brand-uri in portofoliu si mii de produse prezentate in catalogul nostru.

Oferim transport gratuit pentru comenzile de peste 500 lei, puncte de loialitate pentru comenzile viitoare, vouchere de reduceri pentru zilele de nastere si pentru clientii VIP, deschidere colet inainte de plata, livrare in aceeasi zi in Bucuresti si multe alte beneficii.

Avem o gama variata de produse, tipul de client targetat fiind barbat-femeie, 20-50 ani, cu venituri medii, interesati de accesorii.

Perioada recurenta – 90 de zile
Comision – 10% din orice vanzare efectuata prin intermediul afiliatului

Oferim raspuns rapid solicitarilor tale, precum si o perioada rapida de procesare a comisioanelor, avand in vedere livrarea in 24/48h a produselor catre clienti.

Acceptam Facebook, AdWords si e-mail marketing doar cu aprobarea in prealabil.

Spor la conversii!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This