Program afiliere answear.ro - 2Performant
Screenshot of answear.ro

answear.ro affiliate program

Ranking

2nd

General

1st

Category

Commission

7.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

53 days

Description

Concurs ANSWEAR.ro In perioada 1 – 30 septembrie, in cadrul programului nostru de afiliere se va desfasura un concurs pentru voi, afiliatii Answear.ro, concurs prin intermediul caruia fiecare dintre voi poate castiga un comision marit in saptamana de Black Friday, in functie de numarul de vanzari valide generate, astfel: Afiliatii care inregistreaza intre 1 si

Read More

Concurs ANSWEAR.ro

In perioada 1 – 30 septembrie, in cadrul programului nostru de afiliere se va desfasura un concurs pentru voi, afiliatii Answear.ro, concurs prin intermediul caruia fiecare dintre voi poate castiga un comision marit in saptamana de Black Friday, in functie de numarul de vanzari valide generate, astfel:

  1. Afiliatii care inregistreaza intre 1 si 10 vanzari valide va primi +1 procent la comisionul actual (7% comision standard +1% => comision 8% in saptamana de Black Friday)
  2. Afiliatii care inregistreaza intre 11 si 100 vanzari valide va primi + 2 procente la comisionul actual (9% comision final)
  3. Afiliatii care inregistreaza intre 101 si 500 vanzari valide va primi + 3 procente la comisionul actual (10% comision final)
  4. Afiliatii care inregistreaza peste 500 vanzari valide va primi + 4 procente la comisionul actual (11% comision final)

Mult succes!

———————————————————————————

Answear. este cel ai puternic retailer online de modă din Polonia, acum prezent și în România – Answear.ro.

Answear și-a creat reputația pe baza unor valori de la care nu ne îndepărtăm – We care and We try harder! Experții Answear călătoresc mereu pentru a descoperi cele mai potrivite creații din cele mai recente colecții ale brand-urilor de top.

Suntem siguri de ceea ce promovăm, pentru ca tu să fii sigur de ceea ce porți!

ANSWEAR.RO

Branduri de top. Servicii de top

Venim cu un portofoliu de produse 100% originale de la peste 200 de branduri premium, – 15% la inscrierea la Newsletter, transport și retur gratuit la peste 239.99 RON și multe alte beneficii menite să le ofere clienților Answear siguranța și satisfacția cumpărăturilor online.

Promovare prin Google Adwords, Facebook Ads și TikTok Ads este interzisă.

– Comision afiliați: 7%

– Perioadă recurență: 1 lună

– Afiliații de top au beneficii speciale.

We care and We try harder!

We offer top brands and top services.

We have 100% original products from over 200 premium brands, -15% off at Newsletter sign-up, free shipping and return in Romania for orders over 239.99 RON and other benefits that will keep our customers happy.

* The value may vary, as the amount is in RON and it can be different depending on the exchange rate.

Our commission is 7% and cookie life is 30 days.

Google Adwords, Facebook Ads and TikTok Ads are not accepted in our affiliate program.

Top affiliates have special conditions.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.