2Performant Network - Afiliate Marketing. About Us

2P. at Bucharest Stock Exchange

2P. at BSE

Tech Companies on Worldwide Stock Markets.

from Nasdaq to Bucharest Stock Exchange

“Când 2Performant s-a listat la Bursa de Valori București în decembrie 2020, am făcut promisiunea că vom sprijini dezvoltarea pieței locale prin promovarea opțiunii de listare și către alte companii de tehnologie. La 2Performant credem cu tărie că bursa de valori poate fi calea potrivită pentru orice antreprenor, în special pentru cei din domeniul tech, ce caută finanțare pentru dezvoltarea business-urilor lor.

În multele discuții pe care le-am avut atât înainte, dar și după listarea 2P pe BVB, ne-am dat seama că există un decalaj mare între cum este văzut acest sector în România și cum este el văzut pe Nasdaq, cea mai puternică piață de capital pentru tehnologie din lume. Ne-am întrebat care sunt diferențele semnificative și ne-am oprit la două, foarte bine corelate între ele: evaluare și potențial de creștere.

Așa s-a născut proiectul pe care vi-l prezentăm astăzi în detaliu – analiza „Companiile de tech pe bursele din întreaga lume – de la Nasdaq până la Bursa de Valori București”. Documentul a fost pregătit de Cristian Tudorescu, ce deține o experiență vastă în investiții și evaluarea acțiunilor listate la bursă, pe care l-am invitat să ne ofere perspectiva lui asupra companiilor de tehnologie listate pe bursele din întreaga lume.” 

–Bogdan Aron, CFO 2Performant

2P.

2Performant Network SA started trading on the AeRo market of the Bucharest Stock Exchange under the stock symbol 2P, on December 9th, 2020. You can track the evolution of 2Performant shares on the company’s page on the BVB website.

Stock price 2P.

29.15 RON
0.55 RON 1.92%
2021/09/23 17:22:21
Min: 28.50 RON
Max: 29.15 RON
Market is: closed
2Performant shareholder structure

Shareholder Structure.

Dorin Boerescu, CEO 2Performant, holds the largest block of shares. The majority of 2P shares are held by management, founders, and members of the advisory board.

Last updated: Feb 3, 2021

Company Presentation.