Program afiliere taktfest.ro/ - 2Performant
Screenshot of www.taktfest.ro

taktfest.ro/ affiliate program

Ranking

516th

General

92nd

Category

Commission

25.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

TAKTFEST™ este un nume consacrat pe piața consumabilelor pentru scule electrice din România, oferind clienților și partenerilor săi o gamă de produse premium Made in Germany, soluții tehnice, consultanță și servicii de cea mai înaltă calitate. Povestea TAKTFEST™ începe în urmă cu mai bine de 20 de ani prin înființarea companiei în 1999, în Iași. Începând cu anul

Read More

TAKTFEST™ este un nume consacrat pe piața consumabilelor pentru scule electrice din România, oferind clienților și partenerilor săi o gamă de produse premium Made in Germany, soluții tehnice, consultanță și servicii de cea mai înaltă calitate.

Povestea TAKTFEST™ începe în urmă cu mai bine de 20 de ani prin înființarea companiei în 1999, în Iași. Începând cu anul 2003, TAKTFEST™ devine importator pentru mai multe companii germane cu vechi tradiții în domeniu. În același timp începe extinderea companiei la nivel național, cu importanți clienți în domeniul retailului și apoi prin furnizarea directă către mari companii de construcții.

În prezent, TAKTFEST™ deservește peste 500 de clienți în 25 de județe și municipiul București, firme de distribuție locale și regionale, magazine specializate, rețele de magazine DIY, utilizatori din domeniul construcțiilor.

Inima busines-ului TAKTFEST™ este parteneriatul de peste 18 ani cu compania Heller Tools Gmbh, cel mai prestigios producător de burghie și sisteme de găurire german. Alături de Heller Tools, în portofoliul de produse TAKTFEST™ veți găsi pânzele pentru fierăstraie ekectrice MPS, discuri abrazive și diamantate Toroflex, scule de mână și biți de la Witte, sistemel complete de fixare chimică și mecanică Bossong și perii de sârmă Weiler.

PENTRU AFILIAȚI

Afiliaților noștri le oferim:

·       un comision de 25% pentru vanzarile finalizate.

·       bannere actualizate

·       aprobarea rapidă a comisioanelor

·       suport tehnic

·       perioada de recurentă de 60 zile

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.