Program afiliere sinsay.com/ro - 2Performant
Screenshot of www.sinsay.com

sinsay.com/ro affiliate program

Ranking

8th

General

2nd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

103 days

Description

Vrem să sărbătorim începutul unui nou an alături de voi, afiliații noștri, prin activarea unui challenge, în urma căruia afiliatii de top vor fi premiați. Challenge-ul va începe în data de 20 Ianuarie și se va încheia în data de 19 Februarie, iar afiliații care pe perioada concursului vor înregistra cea mai mare valoare a

Read More

Vrem să sărbătorim începutul unui nou an alături de voi, afiliații noștri, prin activarea unui challenge, în urma căruia afiliatii de top vor fi premiați.

Challenge-ul va începe în data de 20 Ianuarie și se va încheia în data de 19 Februarie, iar afiliații care pe perioada concursului vor înregistra cea mai mare valoare a vânzărilor valide vor fi premiați astfel:

Locul 1: 600 Euro

Locul 2: 400 Euro

Locul 3: 300 Euro

Mult succes tuturor!

————————————————————————————————————————————————————

SinSay România face parte din mărcile LPP alături de Reserved, Cropp, House și Mohito. LPP Brands este un grup polonez cu peste 30 de ani de experiență în crearea de haine de la zero. Sinsay răspunde nevoilor clienților săi oferind cele mai noi tendințe la prețuri atractive. Diversitatea colecției noastre face posibilă asamblarea ținutelor la modă pentru fiecare ocazie. Concepem colecții care sunt o sursă de inspirație zilnică pentru adolescenți și tinere femei, precum și bărbații care preferă un stil urban casual. Brandul oferă, de asemenea, articole vestimentare confortabile și funcționale pentru mămici și produse și accesorii drăguțe pentru copii. Oferta Sinsay este completată de articole de decor pentru casă, precum și linie de machiaj și îngrijire a pielii. Printre principalele avantaje ale programului de afiliere SinSay România se numără cookie-ul pe viață de 30 de zile. Comisionul oferit pentru comenzile finalizate și acceptate este de 10% pentru orice comandă obișnuită. Programul de afiliere SinSay România poate fi promovat după cum urmează: – Postări organice pe Facebook – E-mail Marketing / Newslettere după ce aveți confirmarea scrisă de la noi – Site-uri de voucher – Site-uri de cashback – Site-uri de content – Agregatoare de produse Metode de promovare interzise în programul România: -PPC, inclusiv CSS -licitarea pe cuvinte de brand SinSay România este un program lansat prin integrare cu Tradedoubler.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.