Program afiliere springfarma.com - 2Performant
Screenshot of www.springfarma.com

springfarma.com affiliate program

Ranking

3rd

General

2nd

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

21 days

Description

Lansat in 2016, site-ul www.springfarma.com are un scop precis: acela de a redefini conceptul de Pret Mic in zona magazinelor online cu profil farmaceutic. Scopul ce ne-a motivat sa pornim pe acest drum este astazi MISIUNEA noastra: sa oferim o gama variata de vitamine, suplimente, dermatocosmetice si produse pentru copii, atent selectionate, de la cei

Read More

Lansat in 2016, site-ul www.springfarma.com are un scop precis: acela de a redefini conceptul de Pret Mic in zona magazinelor online cu profil farmaceutic.

Scopul ce ne-a motivat sa pornim pe acest drum este astazi MISIUNEA noastra: sa oferim o gama variata de vitamine, suplimente, dermatocosmetice si produse pentru copii, atent selectionate, de la cei mai prestigiosi si de incredere producatori de profil, la preturi foarte mici, accesibile tuturor!

Deoarece vrem sa fim in folosul tuturor clientilor, ne-am concentrat atentia in dezvoltarea si oferirea unor servicii de calitate: – Avem o gama variata a celor mai mai cautate si recunoscute produse, la preturi foarte mici.

Site-ul www.springfarma.com este construit pe o structura simpla si atractiva, usor de navigat, unde vizitatorii pot citi informatii de calitate, dar mai ales, pot plasa o comanda rapid. – Plata comenzilor se poate face atat online, cat si ramburs, in momentul primirii coletului. – Livrarea prin curier se face rapid, in 24-48 ore, clientii aratandu-se foarte multumiti de aceste serviciu in comparatie cu alte magazine online asemanatoare.

Grila de comisioane:

  • 15% comision pentru produsele marca proprie: Naturalis, Rilastil, Benesio, Genera, Color & Soin, Assista, Foramen, La Cabine, Baylis & Harding, Difeel
  • 5.5% comision pentru produsele din categoria Dispozitive Medicale, asociate brandurilor: Garcia, Herdegen Sas, Jianlian Homecare Products, Movi SPA, Shanghai Brother Medical Prod.Manufact.
  • 3.5% comision pentru restul produselor
Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.