Program afiliere flanco.ro/ - 2Performant
Screenshot of www.flanco.ro

flanco.ro/ affiliate program

Ranking

7th

General

1st

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

10 days

Currency

RON

Time to payment

90 days

Description

Flanco Smart Discounter este cel mai dinamic retailer electro-IT din Romania, prezent cu peste 150 de magazine fizice în peste 112 orașe și deținător al unuia din cele mai importante magazine online din țară. De la fondarea magazinului și până în prezent peste 5.000.000 de familii au cumpărat produsele lor. Sau cum spune Flanco Smart

Read More

Flanco Smart Discounter este cel mai dinamic retailer electro-IT din Romania, prezent cu peste 150 de magazine fizice în peste 112 orașe și deținător al unuia din cele mai importante magazine online din țară.

De la fondarea magazinului și până în prezent peste 5.000.000 de familii au cumpărat produsele lor. Sau cum spune Flanco Smart Discounter mai bine: „Au adus multor oameni zâmbetul pe buze”. Datorită gamei vaste de produse, tipologia clienților Flanco Smart Discounter este foarte variată, prin urmare și șansele de câștig sunt foarte mari.

Clienții Flanco Smart Discounter sunt în egală măsura femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 50+, tineri la început de carieră, persoane care au deja o familie sau care se pregătesc să-și formeze una, tinere și tineri preocupați de produsele de îngrijire personală, adolescenți care caută tot ce este nou în materie de gaming sau gadgets, adulți preocupați de îmbunătățirea vieților lor, ce caută noi soluții tehnologice pe care să le integreze în casele lor, cum ar fi noile game de electrocasnice mari ce dispun de inteligența artificială.

Flanco Smart Discounter nu este un Discounter traditional. Acum deservim nevoile de smart shopping ale consumatorului modern, dar și nevoia de servicii de calitate care vin la pachet cu produsele alese.

Am reușit să optimizăm livrările comenzilor online: acum clienții pot programa să își primească comanda atunci când le este convenabil. Pentru aceasta, au fost adăugate servicii smart precum: Livrare și verificare direct în magazin, Livrare Expres, Livrare Programata și Livrare la EasyBox.

Nu putem fi smart fără să fim prietenoși cu mediul. Pentru asta, am adoptat o serie de servicii menite să vină în ajutorul consumatorilor noștri, dar care să fie în același timp benefice pentru mediu. Serviciile de instalare pentru electrocasnice cât și cele de Ridicare Deșeu și Ambalaj s-au dovedit a fi un mare plus atât pentru fiecare client în parte cât și pentru comunitatea în care trăim.

Programul de afiliere Flanco Smart Discounter include un comision între 1 și 10% la fiecare comandă pe o perioadă de recurență de 45 zile. Valoarea comisioanelor se calculeaza ca procent din valoarea produselor vandute online in Flanco.ro ca urmare directa a activitatii de afiliere intreprinse fara a lua in calcul TVA, taxe de transport sau alte taxe. Comisioanele platite se acorda numai pentru comenzile facturate, achitate, al caror drept de retur a expirat. Lista de comisioane este disponibila aici. Pentru categoriile care nu sunt mentionate in document se aplică comisionul general de 1%.

Reguli de utilizare a link-urilor de afiliere:

•            Link-urile de afiliere pot fi folosite intr-un context ce se refera la informatiile din pagina de destinatie Flanco Smart Discounter.

•            Nu vor fi folosite link-uri de afiliat in contexte care pot crea confuzie asupra paginii de destinatie, a informatiilor prezentate in cadrul paginii de destinatie si asupra procesului de redirectionare in website-ul Flanco Smart Discounter.

•            Link-urile de afiliere pentru Flanco Smart Discounter nu vor fi acceptate pe website-uri care:

•            sunt contrar intereselor Flanco.ro sau a clientilor acestora;

•            sunt concurentii Flanco Smart Discounter;

•            personifica oricare alta persoana, inclusiv oricare reprezentant Flanco Smart Discounter;

•            sunt construite ca website-uri clona, realizeaza URL masking sau contin in domeniul si/sau subdomeniul acestora termeni Flanco, conform punctului

•            folosesc tehnici de spam SEO

Cuvinte cheie interzise: Este interzisa folosirea anumitor cuvinte cheie in campaniile PPC si nume de domenii, dupa cum urmeaza: Flanco si/sau Flanco Smart Discounter scris in orice combinatie de litere mici si litere mari sau in varatiuni precum Flanoc, Falnco, Fnalco, Smart Discounter, Smrt Dscounter, etc sau orice marca inregistrata a Flanco Retail.

Politica de promovare Social Media: Este permisa promovarea pe Facebook Ads si pe Timeline Facebook si in cont Twitter personal. Nu este permisa promovarea si includerea de link-uri de afiliere in pagina oficiala de Facebook si Facebook Timeline a Flanco Smart Discounter. Nu vor fi targetate persoane cu interes “Flanco”, sau cei care sunt fani ai paginii Flanco Smart Discounter pe Facebook.

Continutul textelor, anunturilor si a materialelor grafice: Textul anunturilor (Google AdWords, Facebook Ads) nu va contine vreo marca inregistrata de Flanco Smart Discounter sau variatiuni ale acestora, conform punctului „Cuvinte cheie interzise”. Textul va contine informatii corecte si actualizate despre produsele si promotiile Flanco Smart Discounter. Informatiile precum disponibilitatea stocurilor si preturile produselor se pot schimba, de aceea recomandam ca aceste informatii sa nu fie folosite in textul anunturilor. Pot fi folosite doar materialele de promovare oficiale oferite de Flanco Smart Discounter in sistemul 2Performant. Alte materialele grafice create de afiliati necesita aprobarea in prealabil din partea Flanco Smart Discounter.

Conditii finale. Sunt interzise urmatoarele:

•            modificarea operatiei vreunui buton, link sau a altui element interactiv al website-ului Flanco.ro;

•            efectuarea de comenzi sau completarea de formulare pe website-ul Flanco.ro, in numele unei terte parti, sau autorizarea, asistarea sau incurajarea altei persoane sau entitati sa faca acest lucru;

•            promovarea produselor Flanco Smart Discounter prin orice metode care pot crea confuzie asupra ofertei reale a Flanco Smart Discounter;

•            promovarea de linkuri de afiliere in anunturi de vanzare a unor produse proprietate personala, identice sau similare celor din oferta Flanco Smart Discounter;

•            realizarea unei comenzi prin contul propriu de 2Performant cu scopul generarii de comisioane ca persoana responsabila de achizitii a unei companii;

Cu Flanco Smart Discounter, cumperi inteligent ce ți se potrivește!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.