drmax.ro/ affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.drmax.ro

drmax.ro/ affiliate program

Ranking

236th

General

4th

Category

Commission

4.0%

per sale

Cookie life

90 days

Currency

RON

Time to payment

8 days

Description

Dr.Max, cel mai mare lanț de farmacii din Europa Centrală și de Est, a lansat e-shop-ul drmax.ro cu Prețuri Dr.Max de MICI, prin care le oferă românilor posibilitatea de a comanda online produse, cu livrare la nivel național. La câteva luni după lansarea brandului Dr.Max farmacie în România, A&D Pharma Group lansează platforma online drmax.ro.

Read More

Dr.Max, cel mai mare lanț de farmacii din Europa Centrală și de Est, a lansat e-shop-ul drmax.ro cu Prețuri Dr.Max de MICI, prin care le oferă românilor posibilitatea de a comanda online produse, cu livrare la nivel național.

La câteva luni după lansarea brandului Dr.Max farmacie în România, A&D Pharma Group lansează platforma online drmax.ro. Pentru a răspunde nevoilor de cumparare ale pacienților, e-shop-ul drmax.ro vine cu un portofoliu vast de produse, astfel încât să ofere acestora o experiență deosebită de cumpărare și în mediul online.

Printre categoriile de produse care pot fi comandate se regăsesc medicamente care se eliberează fără prescripție medicală, suplimente alimentare, vitamine, produse pentru îngrijire personală și înfrumusețare, produse tehnico-medicale, produse din categorii precum „mama și copilul” și, nu în ultimul rând, gama de produse marcă proprie Dr.Max. Produsele au preturi competitive, se livreaza direct acasă prin livrare națională și gratuită la comenzi de peste 200 Ron, cu asigurarea cerințelor specifice de împachetare, transport și temperatură.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.