vola.ro

Joined on
July 2010
Available in
Romania

variable per sale

2 nd / 685: general ranking

1 st / 15: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Suntem agentia de turism online numarul 1 in Romania, ca volum de tranzactii lunare si numar de clienti. De peste 9 ani, oferim clientilor nostri cele mai mici preturi datorita inovatiilor tehnologice in care investim. Alatura-te programului nostru de afiliere si hai sa facem performanta impreuna!

Afilierea joaca un rol important in strategia noastra, asa ca avem o colaborare stransa cu reteaua 2Performant. Investim timp si resurse pentru a creste colaborarea cu afiliatii, iar rezultatele se vad de ambele parti.

Ce oferim spre promovare? Toate produsele de care are nevoie orice calator: de la bilete de avion (atat de linie, cat si low cost), pana la pachete de city break-uri sau vacante (contin bilet de avion +cazare) sau asigurari de calatorie.


Grila de Comisioane:


1. Bilete de avion:

Intre 1 - 5 comisioane/luna aprobate - 40 RON/rezervare
Intre 6 - 20 comisioane/luna aprobate - 45 RON/rezervare
Intre 21 - 100 comisoane/luna aprobate - 48 RON/rezervare
Peste 100 comisioane/luna aprobate - 52 RON/rezervare

2. Pachete turistice:

Pentru fiecare rezervare a unui pachet turistic vom oferi doua tipuri de comisioane
- unul de lead in valoare de 5 RON/rezervare
- unul de sale in valoare de 35 RON/ persoana
Lead-ul va fi aprobat daca datele persoanei care face rezervare sunt valide iar comisionul pentru vanzare se va acorda daca rezervarea se finalizeaza.

3. Ofertele Local Escapes - comision promotional de 10% in perioada 14 aprilie - 14 iunie 2017

4. Asigurari de calatorie

- 5 RON/asigurare

Procesarea si plata comisioanelor se face saptamanal. Astfel ca, pe masura ce comisioanele din platforma 2Performant se vor aproba, iti poti incasa banii foarte rapid.

Pentru ca vrem sa afli cat mai repede de oportunitatile de castig in programul nostru de afiliere am creat inclusiv un grup dedicat de Facebook. In cadrul acestui grup vom posta informatii care sa te ajute sa obtii cele mai bune rezultate si de asemenea o sa fim activi sa iti raspundem cat mai repede la intrebari si nelamuriri.

Te invitam sa aplici la grup aici: https://www.facebook.com/groups/1655202728128473/

Vom oferi in continuare suport si vom comunica si in cadrul mesageriei din platforma 2Perfomant.


Despre Vola.ro

Vola.ro este cea mai mare agentie de turism online din Romania si, conform studiului GfK 2016, este de asemenea cea mai cunoscuta si utilizata platforma de rezervari turistice din tara. Lansata in aprilie 2007, compania a investit constant in dezvoltarea platformei tehnologice si a adus numeroase inovatii pe piata de profil, precum serviciile brevetate Alerta Tarif, Calendar Tarife sau Smart Connection. Smart Connection este o functie unica in Romania, un instrument de cautare avansata pentru combinatii de zboruri. Astfel, putem sa oferim combinatii de zboruri pe care clientii nu le pot gasi pe alte site-uri si care costa in unele cazuri de 2-3 ori mai putin decat un bilet clasic.
TOTAL CLICKS

249,462,714

TOTAL SALES

2,589,618

TOTAL SALES AMOUNT

€93,823,132

AFFILIATES NUMBER

53,810

PROGRAMS NUMBER

545