Sport Addict

Joined on
November 2014
Available in
Romania

7.0 % per sale

26 th / 697: general ranking

1 st / 16: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Suntem SportAddict, o echipă pasionată de sport care oferă în mediul online, o gamă variată de produse, ce ajută clienții ”dependenți” de sănătate, viața activă, drumeții și sport, oferindu-le în permanență noutăți originale, calitative și la prețuri accesibile. Din anul 2011, ocupăm locul I în competiția “Gala Premiilor Ecommerce”, la categoria “Sportsware, Hobby and Entertaintment”.

Ne definesc astfel 3 mari calități:
1. Livrăm rapid în cele mai bune condiții orice articol sportiv, astfel încât dumneavoastră să vă puteti bucura de pasiunea pentru sport în maxim 48 de ore.
2. Produsele pe care le comercializăm sunt dintre cele mai diverse, potrivite oricărei persoane pasionate de un anumit sport sau pentru care miscarea reprezintă un stil de viață.
3. Cea de-a 3-a calitate o reprezintă prețurile variate și accesibile fiecărui iubitor al sportului și stilului de viață activ.

Produsele comercializate sunt 100% originale, clienții având la dispoziție o ofertă foarte largă și brand-uri cunoscute pentru profesionalismul, calitatea produselor și seriozitatea de care dau dovadă. Doar astfel putem face fericit fiecare client, de la piticii care abia învață să schieze, până la împătimiții de alpinism.

Valoarea medie a coșului de cumpărături este de 100 Euro, iar produsele cele mai căutate în sezonul cald sunt: bicicletele, rolele, trolerele, articolele de camping.

Pentru afiliați oferim:
• Comision de 7%.

Iar pentru informații suplimentare sau orice sfat în legătură cu alegerea unui produs, așteptăm să ne contactați. Pentru că www.sportaddict.ro promovează performanța înainte de toate!
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538