starshiners.ro

Joined on
November 2010
Available in
Romania

10.0 % per sale

16 th / 697: general ranking

6 th / 188: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
StarShinerS.ro este brandul imbracaminte destinat femeilor care traiesc moda si doresc sa fie surprinse in fiecare saptamana, cu noi colectii de imbracaminte.

Din 2008, respectam traditia initiata de managerii companiei, iar clientele se pot bucura in fiecare zi de Vineri, de o NOUA colectie de imbracaminte cu peste 100 de piese vestimentare. Cele mai apreciate articole fac parte din categoria: rochii de zi sau de seara, paltoane si trenciuri dar si haine office. In functie de anotimp, linia vestimentara StarShinerS urmeaza trendurile internationale. Pe StarShinerS.ro sunt constant listate haine FASHION, de la branduri nationale si internationale astfel incat astazi, doamnele si domnisoarele isi pot gasi stilul vestimentar.

Inca de la prima comanda plasata ne-am dedicat clientilor si am depus toate eforturile pentru a avea clienti multumiti. De ce? Pentru ca ne identificam cu ei si stim cat este de important sa faci shopping online fara griji.

Astazi, experienta ne-a modelat atat de frumos, incat peste 200.000 de cliente au in garderoba lor, cel puțin o piesa vestimentara cumparata din magazinul online StarShinerS.ro. In momentul in care faci cumparaturi pe StarShinerS.ro, esti sigur ca fiecare comanda plasata va fi onorata in cel mai scurt timp.

De ce ar trebui sa alegi sa promovezi StarShinerS:
- constant, ocupam pozitii de top General si Fashion dupa valoarea comisioanelor;
- prelucram rapid comisioanele, intr-un interval de 15 - 17 zile, perioada legala, necesara anuntarii intentiei de retur;
- saptamanal ai acces la seturi de bannere noi, reprezentative pentru colectia StarShinerS si atractive pentru clienti;
-suport constant din partea administratorilor contului StarShinerS
-asocierea cu brandul StarShinerS reprezinta siguranta calitatii serviciilor si a hainelor comercializate. Fiecare produs comercializat trece prin Quality Check inainte de a ajunge la client
- ne promovam in permanenta si in offline: avem doua ShowRoom-uri deschise in mall-uri din Oradea (Lotus Center) si Timisoara (Shopping City Timisoara) si asta ajuta la cresterea awarnessului
- lucram constant la dezvoltarea si optimizarea site-ului, cu echipe de programatori, designeri si marketing in-house;

StarShinerS.ro este unul dintre cele mai cautate magazine online din categoria Fashion in .ro. Cu o medie de 8 milioane de vizite pe an, StarShinerS.ro este lider pe segmentul Rochii din categoria fashion.


StarShinerS is one of the biggest online stores. We have thousands of satisfied customers and over 60,000 fans on Facebook. Their likes, ranked us on second place in “Romanian Brands on Facebook” top, at Fashion category.
The commission affiliate of this program will remain at 10% for all items on the site.

Thank you for your contribution on StarShinerS developement, one of the most popular online brands!
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538