hainedelight.ro/ Affiliate Program
http://hainedelight.ro/

hainedelight.ro/

Ranking

157th

General

55th

Category

Commission

12.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

18 days

Description

In perioada 01 iulie 2017, ora 00:00 – 31 august 2017, ora 23:59, Haine Delight recompenseaza afiliatul care va inregistra valoarea totala cea mai mare a comisioanelor aprobate cu un bonus de 30% din valoarea comisioanelor aprobate. Despre Haine Delight Haine Delight este un magazin online care comercializeaza articole vestimentare dedicate femeilor intre 18 si

Read More

In perioada 01 iulie 2017, ora 00:00 – 31 august 2017, ora 23:59, Haine Delight recompenseaza afiliatul care va inregistra valoarea totala cea mai mare a comisioanelor aprobate cu un bonus de 30% din valoarea comisioanelor aprobate.

Despre Haine Delight
Haine Delight este un magazin online care comercializeaza articole vestimentare dedicate femeilor intre 18 si 44 de ani. Magazinul exista pe piata din anul 2013 si si-a format o clientela fidela datorita produselor variate din portofoliu si preturilor accesibile si competitive ale acestora. Suntem o echipa tanara, pasionata de fashion si de cele mai noi tendinte in domeniu, lucram cu pasiune si daruire pentru a depasi asteptarile clientilor nostri.

Suntem in continua dezvoltare, avem 312.000 like-uri si o comunitate activa pe Facebook, precum si multe review-uri pozitive de la clienti.
Detinem o gama larga de categorii de produse: rochii, fuste, camasi, salopete, tricouri, jachete, veste, pantaloni, sacouri, bluze, compleuri, colanti, pulovere, paltoane si cardigane. Reinnoim stocurile saptamanal pentru a diversifica si largi gama de produse.

Magazinul online inregistreaza, in medie, 75000 de vizite lunar si o baza de date de peste 25.000 de abonati. Site-ul este mobile friendly, aproximativ 65% dintre vizitele intregistrate fiind efectuate de pe mobil, iar 5% de pe tableta.

In prezent desfasuram campanii de promovare si vanzare pe mai multe canale on-line pentru a creste vizibilitatea brandului si a creste vanzarile. In plus, ne promovam si in mediul offline in cadrul magazinului nostru din complexul comercial IDM Basarab.

Caracteristicile programului de afiliere Haine Delight:
 Ne dorim sa rasplatim efortul partenerilor nostri, de aceea, oferim un comision de 12% din vanzarile realizate prin afiliere, precum si bonusuri pentru performante deosebite. Aprobarea comisioanelor se realizeaza in maximum 21 de zile.
 Perioada de recurenta este de 30 de zile.
 Valoarea medie a unei comenzi este de aproximativ 200 de lei.
 Principala categorie a publicului nostru tinta este formata din femei cu varsta intre 18 si 34 de ani.
 Cele mai vandute si cautate produse sunt rochiile, de aceea, avem o varietate mare de categorii de rochii la preturi accesibile de la diversi producatori, inclusiv producatori cunoscuti din Romania: rochii de seara, de ocazie, de banchet/bal, de zi, de vara, din dantela, precum si rochii confectionate in Romania (de ex. Miss Grey).
 Preturile produselor sunt competitive si accesibile.
 Avem promotii in mod periodic pentru clientii nostri.
 Livrarea produselor se realizeaza in termen de 24-48 ore din momentul confirmarii comenzii prin curier. Oferim retur gratuit in maximum 14 zile.
 Venim in intampinarea nevoilor clientelor noastre cu materiale educative si informative din fashion in sectiunea de Blog de pe site-ul nostru.
 Acceptam orice tip de promovare (Google Adwords, Facebook Ads, blogging, email marketing etc.).
 Unelte: bannere, feed-uri de produse, orice alte materiale necesare promovarii.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.