Selectează o Pagină

Optimizeză și crește performanțele

Uneltele de promovare pe care le pui la dispoziția afiliaților trebuie să fie actulizate cu ofertele de pe site-ul tău. Este foarte important ca o promoție de pe site-ul tău să apară și în 2Performant, prin bannere și/sau feeduri de produse, astfel încât afiliații să o poată prelua și promova.

Crearea de rapoarte săptămânale din 2Perfomant te ajută să înțelegi mai bine performanța afiliaților din 2Performant. Poți afla foarte ușor ce afiliat îți trimite cel mai bun trafic, cine îți aduce cele mai multe conversii, dacă au existat fluctuații în trafic și/sau conversii de la o săptămână la alta, dacă numărul de înscriși în campanie este în creștere sau scădere, ce unelte au cea mai bună rată de conversie, etc. Poți învăța împreună cu afiliatul ce este profitabil și ce nu este profitabil, ce unelte trebuie schimbate, ce produse convertesc cel mai bine, etc.

Statisticile din platformă îți arată ce afiliați performează la tine în program sau căți afiliați ai atras. Crește numărul de afiliați prin concursuri sau creează o pagină dedicată de afiliere la tine  pe site.

Stimulează-i să se implice mai mult prin comisioane preferențiale, bonusuri și concursuri tematice. Platforma noastră îți permite să derulezi astfel de proiecte, cu susținerea și implicarea echipei 2Performant care va promova aceste acțiuni.

Ai gasit acest articol de ajutor? Da 3 Nu