Selectează o Pagină

De ce 2Performant?

2Performat este prima platformă de marketing afiliat din România.

playlist_add_check Îndeplinim visul dintotdeauna din publicitate: plătești doar pentru rezultate.

build Control și autonomie. Ai libertate totală în stabilirea condițiilor de colaborare cu afiliații, alegerea instrumentelor de promovare și actualizarea lor, selectarea afiliaților cu care vrei să colaborezi sau stabilirea bugetului.
Cu mai multe planuri tarifare puse la dispoziție, adaptate mai multor nevoi, lucrurile devin mult mai simple!

monetization_on Marketing bazat pe performanță: îți promovezi produsele la costuri direct proporționale cu rezultatele generate (vânzări sau alte acțiuni de marketing măsurabile).

message Comunicare bilaterală – 100% deschisă
Suntem un marketplace, nu intermediari. De aceea, nu intervenim în comunicarea dintre advertiseri și afiliați. Poți vorbi direct cu afiliații tăi folosind sistemul nostru de mesagerie internă.

show_chart  Beneficiezi de o platformă performantă, cu un sistem avansat și precis de urmărire a rezultatelor companiilor. Plus statistici în timp real!

supervisor_account Ai acces la mii de specialiști în marketing online, blogger, publisheri și programatori care sunt atrași de oferta ta, știu cum să te promoveze și pot genera vânzări considerabile.

Ce este 2Performant?

2Performant este o platformă puternică de marketing afiliat cu o interfață stabilă, intuitivă și prietenoasă. Platforma a fost dezvoltată folosind cele mai noi technologii, pentru a aduce acuratețe datelor, dar și pentru a uni advertiserii și afiliații care doresc să facă performanță în online.

Este aproape imposibil să nu găsești în 2Performant partenerii potriviți care cred în tine. Suntem de părere că numai printr-o colaborare eficientă se poate atinge performanța! Asta înseamnă marketingul afiliat pentru noi, un parteneriat în care toată lumea are de câștigat.

2Performant îți oferă acces la orice piață din Europa și din lume – putem înregistra vânzări și comisioane în mai mult de 20 de monede, cu plata în lei sau în euro. Avem peste 500 de clienți atât din România, cât și din Bulgaria, Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia.

Marketingul afiliat se axează exclusiv pe performanță, însă aceasta se obține doar prin eforturile de colaborare dintre advertiseri și afiliați. De aceea, comunicarea reprezintă coloana vertebrală a platformei noastre și atfel, rețeaua îți oferă posibilitatea uni comunicări directe prin sistemul intern de mesagerie din platformă.

Totodată, credem în autonomie și democrație. Din acest motiv, am dezvoltat propria noastră tehnologie de promovare, bazată doar pe costuri de performanță. În plus, suntem o echipă formată din specialiști în marketingul afiliat și suntem aici să vă ajutăm cu sfaturi și ponturi despre marketingul afiliat, dar și despre funcționalitățile platformei 2Performant, astfel încât businessul tău să meargă ca pe roate.

Superskill-urile 2Performant

trending_up
Statistici în timp real

și un super dashboard complet și cuprinzător. Fii întotdeauna la curent cu performanțele programului tău și ale afiliaților înscriși în program.

code
Un sistem detaliat al indicatorilor de performanță

care descriu rezultatele programului tău de afiliere și ale afiliaților.

stars
Secțiunea Promoții și Shopping Event

pentru a-ți putea promova ofertele și produsele cât mai eficient, dar și pentru a fi la curent cu toate ofertele și promoțiile speciale ale advertiserilor concurenți din rețea.

assignment
Posibilitatea de a încărca Feed-uri de produse

pentru a evidenția cât mai multe produse de pe site-ul tău.

message
Sistem de mesagerie

ca să păstrezi legătura constant cu partenerii tăi.

adjust
Condiții preferențiale

pentru a recompensa performanțele afiliaților.

add_to_photos
Posibilitatea de a încărca instrumente de promovare dedicate

pentru o conversie mai facilă.

Beneficiile marketingului afiliat prin 2Performant

https://www.youtube.com/watch?list=PLrzQV0SO_3gaiCPJOOTElUSp6qi0EqqQ6&v=4mQPa_AHOQM

Marketingul afiliat este o formă de marketing bazat exclusiv pe performanță, în care o comunitate de afiliații promoveză produsele sau serviciile advertiserilor și sunt recompensați financiar doar pentru vânzările sau lead-urile generate de aceștia.

Afilierea funcționează ca o echipă de vânzări virtuală, plătită exclusiv pe bază de comision. Deoarece plata se realizează numai la conversie, acest canal este utilizat la o scară largă de mulți advertiseri cu scopul de a crește vânzările într-un mod eficient, măsurabil și rentabil. Volumul de vânzări pe care îl poate genera un program de afiliere setat corect, se situează între 5%  și 30% din volumul total al vânzărilor înregistrate.

Aspectul cel mai important și diferențiatorul major al acestui canal de marketing față de marketingul tradițional, este acela că advertiserul plătește exculsiv dacă vânzarea generată de afiliat s-a finalizat sau dacă lead-ul este valid. De asemenea, el va plăti exact acea sumă de bani pe care el o dorește prin comisionul stabilit inițial în cadrul programului de afiliere.

Acest aspect este foarte important, deoarece dacă pentru celelalte canale de marketing online se plătește la click sau afișări (Facebook Ads, Google AdWords), pentru acest canal se plătește exclusiv la vânzare, repectiv lead valid înregistrat. Astfel, marketingul afiliat devine cel mai eficient canal de marketing datorită permisiunilor oferite advertiserilor de a avea un control ridicat asupra costului de achiziție pentru fiecare client.

Altfel spus, afilierea este una din cele mai democratice forme de marketing care îți dă posibilitatea să:

 • colaborezi cu afiliați care sunt experți în marketing online fără bariere și birocrație;
 • ai un control și autonomie asupra programului tău de afiliere → tu decizi cu cine vrei să colaborezi, cât timp aloci programului și când vrei să te oprești;
 • testezi diferite strategii de marketing, cu un buget substanțial mai mic decât cel destinat marketingului tradițional.

Marketingul afiliat este un canal alcătuit dintr-un ecosistem format din afiliați, rețea și advertiseri care interecționează între ei cu scopul de a crește numărul de conversii de pe site-ul advertiserului. În acest fel, prin intermediul platformei 2Performant, asigurăm un ecosistem de tip win-win-win, în care atât advertiserii, cât și afiliații și sistemul au de câștigat împreună. În acest context, 2Performant este mediatorul care aduce împreună advertiseri și afiliați care doresc să facă bani într-un mod respectabil și etic.

Caracteristici:

 • Obiectivul campaniei este de a convinge consumatorul să facă o acțiune (vânzare sau lead).
 • Relația dintre campania de advertising și acțiunea consumatorului poate fi clar măsurată prin platforma 2Performant.
 • Advertiserul poate optimiza campania în timp real bazându-se pe statisticile din platformă.
 • În cele mai multe cazuri modelul de plată este strâns legat de acțiunea făcută de utilizator (cost per sale).
 • Campaniile derulate prin afiliere captează o cerere existentă și au ca obiectiv final generarea de vânzări.

Tipuri de advertiseri

 • Magazine online
 • Campanii per sale cu comision procentual fix sau variabil.
 • Campanii per lead cu cost fix/lead pentru abonare la newsltter, deschidere cont, înscriere la promoții, etc.
 • Siteuri de reduceri colective – sale/lead, asemănător cu magazinele online
 • Firme de turism – sale/lead – rezervări bilete de avion, abonări la newsletter, etc.
 • Orice advertiser cu prezență online având obiect o acțiune online pentru care există thank you page.

Tipuri de afiliați

 • Specialiști PPC (Google AdWords, Facebook Ads)
 • Publisheri
 • Bloggeri
 • Email marketing
 • Grupuri și Pagini de Facebook
 • Proiecte speciale (agregatoare de site-uri, cashback, comparatoare de preturi, etc.)

Pentru a permite tuturor să profite de avantajele 2Performant, am creat acest ghid care să îți îndrume primii pași în marketingul afiliat.

Ai gasit acest articol de ajutor? Da 39 Nu 8