Selectează o Pagină

Comunică

Succesul în marketingul afiliat depinde în multe situații de relația afiliat-advertiser și de comunicarea dintre aceste două părți. Noi milităm pentru transparență și comunicare, în același timp trebuie să ne asigurăm că se respectă clauzele de confidențialitate.

2Performant oferă o modalitate de comunicare ușoară cu afiliații, astfel încât relația cu ei să fie cât mai corectă și profitabilă. Folosește sistemul intern de mesagerie din platformă și promoveză-ți oferele și promoțiile de pe site-ul tău. Oferă-le date și statistici despre cele mai vândute produse din ultima perioadă, produse adăugate recent pe site și orice alte date de marketing care ar ajuta afiliații în promovare. Nu abuza de acest sistem de mesagerie, rezumă comuicarea la lucrurile cu adevărat importante pentru afiliat – la informațiile utile pentru ei. 2Performant nu tolerează SPAM-ul!

Intră în contact cu afiliații de top și răspunde cerințelor lor. Fii la curent cu nevoile lor și oferă-le bannere personalizate, vouchere cadou, reduceri, etc.

Dacă ai întrebări legate de modul de folosire a plaformei sau a uneltelor de promovare, lasa-ne un mesaj folosind opțiunea Support direct din platformă.

Te așteptăm și pe support@2performant.com, echipa 2Performant îți oferă suport și sfaturi pentru eventualele întrebări. Totodată, ne gasești și pe 2performant.com/blog, Twitter și Facebook. Vizitează-ne și cu siguranță vei găsi informații utile pentru a-ți îmbunătății programul de afiliere.

Ai gasit acest articol de ajutor? Da 2 Nu