Selectează o Pagină

Creează-ți cont

Pentru a profita de avantajele marketingului afiliat, creează-ți cont în 2Performant. Este foarte simplu! Dar înainte, asigură-te că îndeplinești condițiile de aderare la rețeaua de advertiseri din 2Performant.

Pentru a derula campanii prin 2Performant, advertiserii trebuie să fie persoane juridice, care respectă legislația în vigoare și reglementările legale specifice obiectului de activitate pentru țara în care își desfășoară activitatea.

Site-ul pe care îl repezintă și pe care vor să îl promoveze trebuie, la rândul lui, să respecte următoarele:

 

  • Să afișeze datele firmei (organizației) care îl operează;
  • Să NU afișeze reclame plătite pentru alte site-uri sau alte reclame pentru magazine online care nu derulează campanii prin 2Performant;
  • Să NU vândă/promoveze produse cu conținut ilegal în țara de proveniență sau România.

 

Pentru a fi viabil pentru un program de marketing afiliat, site-ul promovat prin campanie trebuie să permită finalizarea de către utilizatori a unei acțiuni clar măsurabile online (cumpărare de produse, deschidere cont, abonare newsletter, completare sondaj, etc.).

Recomandarea noastră este ca advertiserii să pună la dispoziție o persoană dedicată programului pentru a obține cele mai bune rezultate.

Citește cu atenție și care sunt costurile folosirii platformei. Totul este public și transparent pe site-ul nostru, www.2performant.com.

O dată acceptat în rețea, ai acces la mii de site-uri și bloguri care îți pot promova produsele/serviciile și îți pot crește vânzările.

Apoi, este momentul să trecem rapid la rezolvarea chestiunilor contractuale. Cu cât le finalizăm mai repede, cu atât poți beneficia mai devreme de avantajele platformei. Trebuie știi că toate planurile tarifare disponibile au prima lună abonament gratuit și sunt PRE-PAID. Astfel, 2Performant lucrează în regim pre-paid în baza unui contract digital cadru, care trebuie respectat de ambele părți.

Setează-ți programul de afiliere

Pentru a pune la punct un program de afiliere este nevoie să parcurgi câteva etape pentru setarea corectă a acestuia. De aceea, noi venim în ajutorul tău cu câteva ponturi care te vor ajuta să-ți construiești un program de la zero.

Punctele pe care le recomandăm să le atingi sunt următoarele:

  • Analiza competiției;
  • Grila de comisone;
  • Perioada de recurență sau cookie life;
  • Descrierea programului de afiliere;
  • Comunicarea;
  • Termenii și condițiile programului de afiliere;
  • Uneltele de promovare.
Ai gasit acest articol de ajutor? Da 6 Nu 2