Program afiliere bonami.ro - 2Performant
Screenshot of www.bonami.ro

bonami.ro affiliate program

Ranking

64th

General

12th

Category

Commission

3.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

31 days

Description

Bonami este magazinul online cu accesorii, decorațiuni și mobilier pentru casă, unde găsești cele mai tari inpirații, trenduri și noutăți din lumea designului interior. Fondată în 2013 în Republica Cehă, Bonami aparține grupului de investitori MITON CZ. Datorită succesului avut pe plan local, Bonami s-a extins în Slovacia, Polonia, România și Ungaria. Bonami.ro s-a lansat

Read More

Bonami este magazinul online cu accesorii, decorațiuni și mobilier pentru casă, unde găsești cele mai tari inpirații, trenduri și noutăți din lumea designului interior.
Fondată în 2013 în Republica Cehă, Bonami aparține grupului de investitori MITON CZ.
Datorită succesului avut pe plan local, Bonami s-a extins în Slovacia, Polonia, România și Ungaria.
Bonami.ro s-a lansat în 2016, la sfârșitul lunii septembrie.
Clienții noștri se pot bucura de inspirațiile zilnice pe care le transmitem prin newsletter-ul nostru sau prin articolele cu idei de amenajări interioare/ exterioare, astfel încât fiecare să își poată amenaja casa fix pe gustul său.
În portofoliul Bonami se regăsesc furnizori din toata lumea, oferind astfel o gamă foarte variată de peste 45 000 de produse: https://www.bonami.ro/marci.
Avem o echipă formată din specialiști în domeniul amenajărilor interioare, designeri și consultanți, care oferă cele mai potrivite soluții privind amenajările interioare.
Comenzile se livrează din depozitul nostru din Praga, fie prin Fan Courier și Cargus, fie prin propriul curier Bonami. Deoarece punem accent pe calitatea serviciilor, clienții din București pot comanda produsele supradimensionate profitând de servicii premium: livrare în casă, montaj simplu și eliminarea ambalajelor. În plus, îi putem ajuta să scape și de piesele vechi de mobilier.
Avem peste 25 000 de produse disponibile în stoc cu livrare rapidă, iar numărul lor este în continuă creștere.
Livrarea este gratuită pentru comenzile de minim 350 Lei, iar în urma înregistrării pe pagina Bonami.ro vei primi 50 Lei credit pentru prima comandă.
Ne poți urmări pagina noastră de facebook sau Instagram:
https://www.facebook.com/Bonami.ro/
https://www.instagram.com/bonami.ro/

Beneficii și informații utile pentru afiliați:
– răspuns prompt în max. 24 de ore pentru orice fel de cerere/ mesaj
– procentul comisionului standard este de 3%
– în cazul paginilor speciale (bloguri, site-uri de specialitate cu amenajări interioare sau orice site-uri cu un conținut deosebit), procentul comisionului poate ajunge la 6% – trebuie doar să ne contactezi cu un mesaj în privat
– aprobarea tuturor comisioanelor se face de două ori pe lună
– bonami.ro se poate promova prin pagina de facebook, prin intermediul site-ului pe care-l ai, feed-ului de produse și prin bannerele de pe platforma 2performant.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.