Happymax.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.happymax.ro

Happymax.ro affiliate program

Ranking

258th

General

35th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

33 days

Description

In Happymax –” Solutii pentru o viata frumoasa” am imbinat utilul cu placutul. Cand spunem UTIL ne referim mai ales la prima sectiune a magazinului, care este dedicata in intregime articolelor practice si originale pentru casa ta : Solutii de organizare a casei, decoratiuni de gradina, articole practice pentru bucataria si baia ta precum si

Read More

In Happymax –” Solutii pentru o viata frumoasa” am imbinat utilul cu placutul. Cand spunem UTIL ne referim mai ales la prima sectiune a magazinului, care este dedicata in intregime articolelor practice si originale pentru casa ta : Solutii de organizare a casei, decoratiuni de gradina, articole practice pentru bucataria si baia ta precum si pentru sanatate si frumusete. Produsele noastre sunt pline de inovatie si sunt atent selectionate impreuna cu renumitul nostru partener german, Versandhaus Walz. Spunem PLACUT pentru ca produsele noastre iti fac cu siguranta viata mai usoara si mai frumoasa. A doua sectiune este dedicata gadgeturilor, cadourilor si jucariilor si produselor cosmetice de nisa. Avem o selectie puternica de gadgeturi electronice si usb, cadouri amuzante, cadouri pentru pentru casa si birou, decoratiuni. Toate acestea sunt cadouri ideale si este imposibil sa nuiti doresti ceva pentru tine sau pentru persoana draga. Preturile noastre sunt competitive, conditiile de transport sunt accesibile. Livrarea se face din stocul propriu, a doua zi.
Crezul nostru solemn in afaceri este PARTENERIATUL, fara de care nu reusesti.

Te invitam si pe tine sa devii partenerul nostru afiliat ca sa crestem frumos impreuna!

Afiliatilor nostri le oferim un comision de 10% pentru vanzarile finalizate, banere actualizate, aprobarea rapida a comisioanelor, suport tehnic, cu o perioada de recurenta este de 1 luna.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.