Program afiliere chicville.ro - 2Performant
Screenshot of chicville.ro

chicville.ro affiliate program

Ranking

490th

General

82nd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

52 days

Description

Chic Ville este un magazin de idei. Mai mult decat produse, ofera idei de amenajare a spatiului prin produse. Chiar si cele mai simple dintre ele vor ascunde mana unui designer sau ochiul atent format al celor care le-au ales. Categoriile disponibile sunt Mobila, Deco and Lifestyle, Bucatarie si Dining, Decoratiuni si jucarii pentru copii,

Read More

Chic Ville este un magazin de idei. Mai mult decat produse, ofera idei de amenajare a spatiului prin produse. Chiar si cele mai simple dintre ele vor ascunde mana unui designer sau ochiul atent format al celor care le-au ales.

Categoriile disponibile sunt Mobila, Deco and Lifestyle, Bucatarie si Dining, Decoratiuni si jucarii pentru copii, Idei de cadouri si de asemenea categorii tematice (de Sarbatori,pe anotimpuri, Valentine’s etc.)

De asemenea avem si categoria de Oportunitati, unde se regasesc produse cu reduceri de pana la 30%, cele mai noi produse, actualizate cel putin o data pe luna si de asemenea categoria de produse Bestsellers.

Comisionul acordat este de 10% din valoarea unei comenzi finalizate (comanda finalizata poate fi confirmata in a 15-a zi dupa livrarea ei; in termen de 14 zile, clientii pot returna un produs, indiferent de motiv).

Perioada recurenta: 30 de zile

Recomandari de promovare pentru magazinul www.chicville.ro:
– se poate utiliza promovarea prin Facebook insa toate intrebarile care apar de la clienti in comment-uri vor fi directionate catre adresa pr@chicville.ro
– campanii clasice de display ads;
– preluare materiale recomandari, tendinte, idei de pe blogul Chic Ville: http://blog.chicville.ro/

De ce sa promovazi magazinul www.chicville.ro:
– 10% commission pentru comenzile finalizate
– suport dedicat din partea unei persoane din cadrul Chic Ville;
– informatii saptamanale referitoare la campanii si colectii noi;
– castiguri suplimentare prin participarea la concursurile organizate periodic pentru afiliati

Restrictii:
– promovarea produselor Chicville prin Google Adwords se poate realiza numai cu acordul in scris acordat/ afiliat/ cerere;
-pentru organizarea de concursuri Facebook orientate spre Chic Ville sau care contin brandingul chicville.ro sau pentru campanii de e-mail marketing e nevoie de acordul Chic Ville in scris punctual.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.