Program afiliere salamandershop.ro - 2Performant
Screenshot of www.gryxx.ro

salamandershop.ro affiliate program

Ranking

208th

General

37th

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

54 days

Description

Începând cu data de 6 iunie 2020, vom avea următoarea grilă de comisionare: – Comision Standard: 8% pentru comenzile/produsele cu pret intreg; – Comision de 5% pentru comenzile care contin cel putin un produs redus, finalizate cu cod de reducere, card de fidelitate sau produsele aflate in promotie. ———————— In Romania, SALAMANDER beneficiaza de o

Read More

Începând cu data de 6 iunie 2020, vom avea următoarea grilă de comisionare:

– Comision Standard: 8% pentru comenzile/produsele cu pret intreg;

– Comision de 5% pentru comenzile care contin cel putin un produs redus, finalizate cu cod de reducere, card de fidelitate sau produsele aflate in promotie.

————————

In Romania, SALAMANDER beneficiaza de o retea extinsa de magazine (in prezent 17 magazine, localizate stradal sau in marile centre comerciale din Bucuresti, Constanta, Sibiu, Tg. Jiu, Deva, Craiova, Focsani, Pitesti si Iasi), un brand awareness foarte mare si o incredere in produsele noastre cu mult peste media competitorilor.

Mereu in tendinte, original, dar si clasic, la un bun raport calitate-pret, brandul SALAMANDER se potriveste oricarui tip de personalitate. Multibrand-ul Salamander prezinta o gama variata de modele de incaltaminte si posete pentru femei si incaltaminte pentru barbati, care poarta semnaturile inconfundabile ale brandurilor Salamander, Flavia Passini, Otter, Ara, Keds, Skechers si multe altele.

SALAMANDER ofera consumatorilor, pe langa o gama diversificata de incaltaminte si posete la cel mai bun raport calitate-pret si o serie de servicii exceptionale, ce aduc un aport major in decizia de cumparare. SALAMANDER detine peste 50 de magazine in Germania si in jur de 150 de magazine in tari precum Franta, Austria, Polonia, Ungaria, Cehia si Rusia.

Dorim sa avem o colaborare cat mai stransa cu afiliatii si apreciem sugestii noi si idei in asa fel incat sa reusim sa crestem rata de conversie alaturi de care si comisioanele incasate.

Echipa SALAMANDER va sta la dispozitie si va ofera tot suportul necesar oricand.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.