Program afiliere fashionsense.ro - 2Performant
Screenshot of fashionsense.ro

fashionsense.ro affiliate program

Ranking

379th

General

62nd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

40 days

Description

Sense –marcă romanească de îmbrăcăminte, este prezentă pe piață din anul 2007 și comercializează produsele in rețeaua națională de magazine proprii și în magazinul online.Colecțiile Sense se adresează femeilor cu varsta de peste 30 de ani și sunt structurate în linii de zi și linii de ocazie. În fiecare sezon Sense aduce pe piața romanească

Read More

Sense –marcă romanească de îmbrăcăminte, este prezentă pe piață din anul 2007 și comercializează produsele in rețeaua națională de magazine proprii și în magazinul online.Colecțiile Sense se adresează femeilor cu varsta de peste 30 de ani și sunt structurate în linii de zi și linii de ocazie.

În fiecare sezon Sense aduce pe piața romanească noutățile și tendințele afișate pe podiumurile internaționale de modă, folosind exclusiv țesături și accesorii de cea mai bună calitate.Magazinul online a avut o ascensiune impresionantă în ultimii ani, ajungand în prezent la zeci de mii de vizitatori lunar.

Campania Sense pe platforma 2Parale are o perioadă de recurență de 1 luna, cu comision de 10% pentru orice vanzare validă generată.

Nu permitem promovarea in Google Adwords. Nu permitem folosirea unor cuvinte cheie in campanii Cost-per-Click si nume de domenii precum fashionsense.ro, fashionsense in combinatii de litere mici si litere mari sau variațiuni și derivate.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.