Program afiliere hervis.ro - 2Performant
Screenshot of www.hervis.ro

hervis.ro affiliate program

Ranking

47th

General

2nd

Category

Commission

7.0%

per sale

Cookie life

15 days

Currency

RON

Time to payment

60 days

Description

Despre programul de afiliere Hervis. Pentru vanzare aprobata comisionul oferit este de 7% Cine sunt clientii nostri? Oameni activi din punct de vedere sportiv, sau care intentioneaza sa includa activitatile sportive in viata lor. Mediul urban si periferic. Venituri peste medie. 21-45 ani ca varf 19-65 extins Sporturile de care sunt interesati in mod special:

Read More

Despre programul de afiliere Hervis.

Pentru vanzare aprobata comisionul oferit este de 7%

Cine sunt clientii nostri?

  • Oameni activi din punct de vedere sportiv, sau care intentioneaza sa includa activitatile sportive in viata lor.
  • Mediul urban si periferic.
  • Venituri peste medie. 21-45 ani ca varf 19-65 extins
  • Sporturile de care sunt interesati in mod special: alergare, ciclism, ski.

O alta mare categorie o reprezinta articolele de lifetstyle. In special pe echipamente sportive (biciclete, echipamente fitness, sporturi de iarna), barbatii fac achizitiile si pentru femei.

Pe lifestyle sunt cam 50-50. Cosul mediu este aproximativ 100 de euro +/-25%.

Despre Hervis Sports & Fashion Hervis Sports & Fashion este prezent la nivel naţional cu o reţea de 24 de magazine în Bucureşti, Cluj, Constanța, Brăila, Iași, Galati, Oradea, Sibiu, Timișoara, Arad, Târgu Mureş, Piteşti, Deva, Braşov, Râmnicu Valcea, Bistriţa, Ploieşti şi Turnu Severin.

Hervis Sports reprezintă un concept multi-brand, cu 60% din produse aparținând mărcilor sport consacrate – Adidas, Nike, Puma, Columbia, Wilson, Kettler, Scott, Fischer, Atomic etc, iar 40% mărcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems etc.

Magazinele Hervis Sports ofertă o gamă variată de articole sportive de cea mai înaltă calitate, la cele mai bune prețuri și cu cele mai atractive oferte, urmând tradiţia austriacă şi experienţa în sport de peste 30 de ani.

Compania Hervis Sports a fost înființată în anii ´70 în Austria, fiind unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de retail de articole sportive din Europa, cu peste 200 de filiale internaţionale şi 520 milioane Euro cifră de afaceri în anul 2017. Ȋn ultimii ani, Hervis Sports a înregistrat o creştere considerabilă şi a deschis numeroase filiale în Slovenia, Ungaria, Cehia, Croaţia şi România. Hervis Sports and Fashion SRL apartine 100% grupului SPAR Austria.

Hervis.ro este magazinul online de sport de imbracaminte, pantofi, aparate si echipamente de sport. Activitati sportive: alergare, fitness, ciclism, drumetii, camping, schi alpin si multe alte sporturi. Atat vara cat si iarna in magaiznele Hervis si magazinul online Hervis exista o oferta potrivita pentru fiecare oferte. Store – Online – Mobile Hervis oferta posibilitati de Shopping in functie de nevoile fiecaruia.

Puteti alege in Magazin, Online sau Mobil, unde si cand doriti sa cumparati, daca doti sa luati produsele direct acasa sau sa va fie livrate acasa din magazine, sau gratis in magazin din magazinul online sau direct acasa din magazinul online.

Returul este gratuit pentru schimbul de produse in magazine sau pentru returul direct in magazin.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.