Program afiliere hygiero.ro/ - 2Performant
Screenshot of hygiero.ro

hygiero.ro/ affiliate program

Ranking

343rd

General

60th

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

6 days

Description

Hygiero este un brand al DIONIS PRESTCOM SRL, companie cu o experiență de peste 15 ani în domeniul soluțiilor și produselor destinate procesului de curățenie profesională. PRODUSE DE TOP Suntem pregătiți cu o gamă completă de produse (peste 15.000) adaptată pieței de curățenie profesională, pentru fiecare segment în parte: HoReCa, prestatori de servicii de curățenie, industrie,

Read More

Hygiero este un brand al DIONIS PRESTCOM SRL, companie cu o experiență de peste 15 ani în domeniul soluțiilor și produselor destinate procesului de curățenie profesională.

PRODUSE DE TOP

Suntem pregătiți cu o gamă completă de produse (peste 15.000) adaptată pieței de curățenie profesională, pentru fiecare segment în parte: HoReCa, prestatori de servicii de curățenie, industrie, instituții, educație, retail și sănătate.

Membri ai grupului internațional INPACS, am preluat conceptul de One-Stop-Shop, furnizând o selecție de produse de calitate, de la furnizori de renume și adăugând valoare prin experiența noastră în acest domeniu.

AVANTAJ COMPETITIV

·       Suntem importatori direcți ai tuturor produselor pe care le comercializăm, putând astfel oferi produse de top la prețuri competitive precum și oferte personalizate.

·       Mai mult decât atât, suntem importatori unici ai brandurilor EVANS VANODINE UK (detergenti profesionali) și TRUVOX International (aspiratoare profesionale) tot din UK.

·       Pentru echipamente oferim nu doar consultanță în alegere ci și garanație și postgaranție.

·       Livrarea produselor se face rapid, din stoc.

CONSULTANȚĂ

Mai mult decât un magazin online, Hygiero poate oferi clienților B2B consultanță în alegerea celor mai bune soluții, funcție de specificul fiecărei activități. Citiți mai mult despre conceptul de SMART CLEANING oferit în acest sens.

GARANȚIE

Compania noastră oferă garanție pentru toate echipamentele profesionale de curățenie achiziționate dar și demonstrații în locație pentru o alegere optimă.

CALITATE

Calitatea produselor este garantată de numele producătorilor de top. Mai mult decat atât, ele respectă condițiile tehnice din legislația locală și europeană în vigoare.

Calitatea serviciilor noastre este asigurată de experiența de peste 15 ani și buna colaborare cu cei peste 2000 de clienți. Totodată, firma noastră are implementat sistemul de management al calității ISO:9001/2015.

SUSTENABILITATE

Preocuparea noastră pentru binele planetei dar și al nostru al tututor, pe termen lung, este susținută de produsele pe care le comercializăm. Marea lor majoritate sunt purtătoare ale etichetelor verzi specifice fiecărui segment: Green Tick W.E.I.R., EcoLabel, etc.

PENTRU AFILIAȚI

Afiliaților noștri le oferim:

·       un comision de 10% pentru vanzarile finalizate pentru brandurile: Tork, Evans Vanodine, Mopatex, TTS, Vileda, Truvox, Fimap, Unger, Clean&Clever, Kimberly Clark, Kleenex

·       un comision de 5% pentru vânzările finalizate pentru brandurile: Diversey, Ecolab, Taski, Pink Stuff.

·       bannere actualizate

·       aprobarea rapidă a comisioanelor

·       suport tehnic

·       perioada de recurentă de 60 zile

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.