Program afiliere krilloil.ro - 2Performant
Screenshot of www.krilloil.ro

krilloil.ro affiliate program

Ranking

352nd

General

23rd

Category

Commission

12.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

3 days

Description

Krilloil.ro este un magazin online cu o gama variata de produse naturiste, cosmetice, suplimente alimentare, o gama variata de produse pentru slabit. Magazinul online KrillOil.ro este dedicat oamenilor care cauta sa adopte un stil de viata sanatos si care sunt constienti de beneficiile aportului de suplimente naturale.  Povestea noastra a inceput in 2008, cand eu,

Read More

Krilloil.ro este un magazin online cu o gama variata de produse naturiste, cosmetice, suplimente alimentare, o gama variata de produse pentru slabit. Magazinul online KrillOil.ro este dedicat oamenilor care cauta sa adopte un stil de viata sanatos si care sunt constienti de beneficiile aportului de suplimente naturale. 

Povestea noastra a inceput in 2008, cand eu, personal, consumam un produs pe care nu il gaseam nicaieri de vanzare in Romania. Vorbesc de Omega Krill (cunoscut si ca Omega 369). M-am gandit ca mai sunt si alte persoane in situatia mea, asa ca am inceput sa-l import in Romania, in primul rand pentru ca imi folosea mie si apoi pentru ca puteam sa il ofer si altor persoane care doreau livrare rapida si costuri cat mai reduse. De ce sa alegeti o colaborare cu Krilloil.ro? 

– Livrare prompta din stoc existent in 24h de la lansarea comenzii (stocul real fiind cel afisat) 

– Site optimizat pentru mobil 

– Peste 1000 produse disponibile 

– Comision acordat afiliatilor este pana la 12% pentru comenzile validate. 

– Durata cookie: 30 de zile. – Comenzi rapide si usoare – Livrare gratuita la comenzi de peste 149 RON (sub 149 RON se plateste 14.90 lei pentru transport la adresa si 9.90 lei la easybox) 

– Program de fidelizare pentru clienti 

– Campanii social media frecvente – Mai multe zile speciale cu transport gratuit – Produse noi în shop în fiecare săptămână 

Conform următoarelor grupe de vârstă: 

12%: 18-24 ani 

15%: 25-34 ani 

20%: 35-44 ani 

28%: 45-54 ani 

13%: 55-64 ani 

12%: 65+ ani 

Audiența noastră se împarte în: 48% Femei 52% Bărbați Te asteptam cu drag sa fim parteneri si sa construim impreuna o relatie de lunga durata pentru a ajuta si alte persoane sa fie mereu in forma si desigur mai sanatoase.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.