Program afiliere viada.ro - 2Performant
Screenshot of www.viada.ro

viada.ro affiliate program

Ranking

236th

General

60th

Category

Commission

12.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

24 days

Description

Viada.ro este un magazine online cu imbracaminte pentru femei. Categoriile de produse disponibile pe viada.ro sunt: rochii elegante, rochii casual-office sau rochii plus size, costume elegante si office, sacouri, trenciuri, jachete si geci, bluze si pantaloni. VIADA este brandul românesc de îmbrăcăminte creat special pentru femeia elegantă care îşi alege ţinuta cu o încredere desăvârşită.

Read More

Viada.ro este un magazine online cu imbracaminte pentru femei. Categoriile de produse disponibile pe viada.ro sunt: rochii elegante, rochii casual-office sau rochii plus size, costume elegante si office, sacouri, trenciuri, jachete si geci, bluze si pantaloni.

VIADA este brandul românesc de îmbrăcăminte creat special pentru femeia elegantă care îşi alege ţinuta cu o încredere desăvârşită. Ştim că unul dintre atuurile feminităţii este calitatea de a găsi hainele care îţi pun cel mai bine trupul în valoare. Astfel, noi, cei de la VIADA, am ales să realizăm numai produse care să îţi arate calităţile, din instinct feminin.

Tragetul viada.ro este preponderent format din femei cu vârsta cuprinsă între 35 și 64 de ani.

Comisionul oferit tuturor afiliaților este de 12%.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne scrieti pe mihaela.bisog@viada.ro.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.