Program afiliere edituradiana.ro - 2Performant
Screenshot of www.edituradiana.ro

edituradiana.ro affiliate program

Ranking

195th

General

13th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

41 days

Description

Editura Diana vă propune o gamă variată de auxiliare și materiale didactice pentru învăţământul preşcolar şi primar, realizate la standarde europene, în condiţii grafice deosebite, în conformitate cu programele şcolare aprobate de Ministerul Educaţiei și Cercetării Științifice, având ca finalitate accesul fiecăruia la o educaţie de calitate; pentru că educaţia deschide drumuri în viaţă. Beneficii:

Read More

Editura Diana vă propune o gamă variată de auxiliare și materiale didactice pentru învăţământul preşcolar şi primar, realizate la standarde europene, în condiţii grafice deosebite, în conformitate cu programele şcolare aprobate de Ministerul Educaţiei și Cercetării Științifice, având ca finalitate accesul fiecăruia la o educaţie de calitate; pentru că educaţia deschide drumuri în viaţă.

Beneficii:

Editura Diana vă oferă 5% comision la fiecare comandă.

Perioada de recurență este de o lună, iar perioada de aprobare a comisioanelor este de 31 de zile.

Aveți posibilitatea de a intra oricând în contact cu editura pentru ajutor sau informaţii.

Recompensăm afiliații pentru performanță și suntem deschiși colaborărilor cu beneficii mutuale.

Pe lângă pachetele promoționale, oferim reduceri lunare atractive, livrare gratuită prin Curierat rapid la comenzile de peste 150 lei.
Restricții:

Editura Diana nu permite promovarea produselor sale prin Google Ads fără acordul nostru! Restricția se aplică atât pentru campaniile de tip Search cât și pentru cele Display.

Vă rugăm să nu licitați pentru cuvântul de brand, URL-ul sau orice sintagmă Editura Diana și nu promovați site-ul prin trafic plătit fără acordul nostru. Orice comision înregistrat astfel va fi respins, iar afiliatul riscă excluderea din campanie.

Pentru o mai bună coordonare, vă rugăm să ne contactați!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.