Program afiliere bestvalue.eu - 2Performant
Screenshot of bestvalue.eu

bestvalue.eu affiliate program

Ranking

22nd

General

3rd

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

11 days

Description

BestValue este singurul brand de Travel Retail din Romania, cu magazine in cele mai mari aeroporturi din tara. Portofoliul de produse include parfumuri, parfumuri niche, produse de ingrijire a pielii, machiaj, bauturi, accesorii, dulciuri si jucarii. Comercializam branduri premium si de lux si adaugam periodic in portofoliul nostru branduri noi cu renume international. Din luna

Read More

BestValue este singurul brand de Travel Retail din Romania, cu magazine in cele mai mari aeroporturi din tara. Portofoliul de produse include parfumuri, parfumuri niche, produse de ingrijire a pielii, machiaj, bauturi, accesorii, dulciuri si jucarii. Comercializam branduri premium si de lux si adaugam periodic in portofoliul nostru branduri noi cu renume international.

Din luna iunie, 2016, BestValue aduce experienta de shopping din aeroport si in online (www.bestvalue.eu), o inovatie pe piata din Romania si nu numai. Magazinul online se adreseaza in continuare exclusiv calatorilor care au un bilet de avion valid. Clientii se bucura astfel de noi beneficii unice:

–> pot comanda online produse inainte de a ajunge in aeroport, mai exact din momentul in care isi cumpara biletul de avion.
–> au mai mult timp la dispozitie pentru cumparaturi, respectiv pe perioada valabilitatii biletului de avion. Biletul de avion este valid din momentul cumpararii pana in ziua zborului, la ora 23.59.
–> beneficiaza de preturi in regim duty free, cu pana la -40% mai mici decat pe piata locala.
–> beneficiaza de livrare gratuita, oriunde in Romania, indiferent de valoarea comenzii.

Afilierea are un rol strategic important pentru magazinul online, avand in vedere ca ne adresam unui target nisat si dinamic: posesorii de bilet de avion. Dar tot acesta este motivul pentru care credem ca o colaborare cu afiliatii ar aduce castiguri vizibile de ambele parti. Atat la nivel de imagine, cat si din considerente financiare.

Acceptam promovarea prin Google Adwords, Facebook Ads si e-mail marketing.

Grila de comisionare:
–> Tranzactie: Oferim 8% din valoarea fiecarei comenzi plasate.
–> Durata cookie-ului este de 30 de zile.

————————-

Incepand cu data de 20 martie 2020 noua grila de comisioane pentru proiectele de cashback este:
-> 4% comision pentru clienti recurenti
-> 8% comision pentru clienti noi

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.