Program afiliere bestvalue.eu - 2Performant
Screenshot of bestvalue.eu

bestvalue.eu affiliate program

Ranking

21st

General

3rd

Category

Commission

4.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

9 days

Description

BLACK FRIDAY la BestValue – CONCURS AFILIATI Anul acesta, BestValue,eu va desfasura cel mai asteptat eveniment al anului in perioada 10 – 12 noiembrie: SHOP LIKE A SUPERVILLAIN! Astfel, deoarece dorim sa continuam traditia si in acest an, nu pregatim surprize doar pentru clientii nostri, ci vom organiza un concurs si pentru voi, afiliatii din

Read More

BLACK FRIDAY la BestValue – CONCURS AFILIATI

Anul acesta, BestValue,eu va desfasura cel mai asteptat eveniment al anului in perioada 10 – 12 noiembrie: SHOP LIKE A SUPERVILLAIN!

Astfel, deoarece dorim sa continuam traditia si in acest an, nu pregatim surprize doar pentru clientii nostri, ci vom organiza un concurs si pentru voi, afiliatii din programul nostru de afiliere.

Perioada concurs: 10 – 12 noiembrie

Mecanism: In cadrul acestui concurs afiliatii vor fi impartiti in 2 categorii, fiind premiat afiliatul de pe locul 1 din fiecare categorie in parte:

1. Afiliatii care promoveaza prin campanii platite, ads.

2. Afiliatii care promoveaza prin intermediul proiectelor de content, cupoane, agregatoare, etc..

Premii: Afiliatul care se va afla pe primul loc in fiecare categorie va castiga un premiu in valoare de 600 Euro.

Departajare: In cazul in care exista egalitate la numarul de vanzari valide, departajarea se va realiza in functie de valoarea vanzarilor valide.

Castigatorul va fi anuntat dupa procesarea comisioanelor inregistrate pe perioada concursului.

Mult succes!

————————————————————————————————————————–

BestValue este singurul brand de Travel Retail din Romania, cu magazine în cele mai mari aeroporturi din tara. Portofoliul de produse include parfumuri, parfumuri niche, produse de îngrijire a pielii, machiaj, băuturi, accesorii, dulciuri și jucării. Comercializam branduri premium și de lux și adaugăm periodic in portofoliul nostru branduri noi cu renume international. Din luna iunie, 2016, BestValue aduce experiența de shopping din aeroport și in online (www.bestvalue.eu), o inovatie pe piata din Romania și nu numai. Magazinul online se adresează in continuare exclusiv călătorilor care au un bilet de avion valid. Clienții se bucura astfel de noi beneficii unice: –> pot comanda online produse inainte de a ajunge in aeroport, mai exact din momentul in care iși cumpără biletul de avion; –> au mai mult timp la dispoziție pentru cumpărături, respectiv pe perioada valabilității biletului de avion. Biletul de avion este valid din momentul cumpărării pana in ziua zborului, la ora 23.59; –> beneficiază de prețuri in regim duty free, cu până la -40% mai mici decât pe piața locală; –> beneficiază de livrare gratuita, oriunde in Romania, indiferent de valoarea comenzii. Afilierea are un rol strategic important pentru magazinul online, având in vedere ca ne adresăm unui target nișat si dinamic: posesorii de bilet de avion. Dar tot acesta este și motivul pentru care credem că o colaborare cu afiliații ar aduce câstiguri vizibile de ambele părti, atât la nivel de imagine, cât si din considerente financiare. Acceptăm promovarea prin Google Ads, Facebook Ads si e-mail marketing. Grila de comisionare: –> 4% comision pentru clienți recurenți –> 8% comision pentru clienți noi care nu au mai comandat de la BestValue Durata cookie-ului este de 30 de zile.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.