Program afiliere drool.ro - 2Performant
Screenshot of www.drool.ro

drool.ro affiliate program

Ranking

390th

General

19th

Category

Commission

6.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

8 days

Description

drool.ro s-a nascut din dorinta de a oferi parintilor hainute dragute dar si practice pentru copiii lor. Satisfactia noastra creste cu fiecare nou colet impachetat deoarece stim ca inca un copil/ parinte se va bucura. Asa ca, ajutati-ne sa aducem bucurie cat mai multor familii! Multumim! Site-ul drool.ro se adreseaza in special parintilor, dar si

Read More

drool.ro s-a nascut din dorinta de a oferi parintilor hainute dragute dar si practice pentru copiii lor. Satisfactia noastra creste cu fiecare nou colet impachetat deoarece stim ca inca un copil/ parinte se va bucura. Asa ca, ajutati-ne sa aducem bucurie cat mai multor familii! Multumim!

Site-ul drool.ro se adreseaza in special parintilor, dar si bunicilor sau rudelor, care doresc sa faca un cadou copiilor cunoscutilor.

Site-ul are produse dedicate pentru sarcina, alaptare, ingrijire si crestere bebelusi si copii, dar si mobilier pentru camera copilului, jucarii, hainute, carucioare si scaune auto, biciclete si alte obiecte de transport copii. Practic, acoperim necesitatile unui copil din burtica pana la 2-3-4 anisori, chiar si mai mult in cazul anumitor categorii.

Avem mai mereu promotii, vindem in sistem de dropp, dar aducem si branduri exclusive, pe care dorim sa punem accent: BabyJem, Agnotis, BabyCosy, TongsBaby, MamaToyz, Skiddou, Mokki sau chiar si brandul propriu DROOL.

Range-ul preferat de audienta este peste 20 ani de ani, maxim 50. In general sunt parinti, dar nu doar femei.

Avem cel putin 50 de comenzi zilnice, cu o rata de conversie medie de peste 1,5%. Comanda medie este undeva la 130 ron.

Comisionul care se aplica la toate produsele noastre este de 8%, perioada de valabilitate de 30 de zile pentru cookie-uri. Calculul se efectueaza la valoarea comenzii inclusiv vouchere sau discounturi, dar fara TVA si fara taxe de livrare.

Ne dorim cresterea numarului de tranzactii cu ajutorul afilierii, dar si cresterea valorii cosului mediu. Daca putem ajuta in privinta aceasta, va rog sa nu ezitati sa ne contactati, inclusiv la numarul de telefon 0757266827 sau prin intermediul platformei.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.