ceasmagazin.ro

Joined on
October 2016
Available in
Romania

10.0 % per sale

305 th / 696: general ranking

8 th / 16: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Activitatea noastra a inceput in decembrie 2013 in Constanta, la inceput produsele comercializate de noi au fost articole de dama si ulterior am inceput comercializarea de ceasuri. De atunci ne luptam permanent sa devenim una din firmele de top pe acest sector. Produsele noastre respecta un standard de calitate si in continuare suntem in cautarea de produse cu o calitate superioara.Echipa CeasMagazin.ro este formata din oameni tineri ambitiosi orientati catre rezultate bune. Incercam in permanenta sa gasim solutii care sa asigure clientilor nostri cele mai bune servicii.Serviciile de calitate pe care magazinul online Ceasmagazin.ro le pune la dispozitia clientilor sunt :
 Livrarea produselor in maxim 48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii, cu ajutorul companiilor partenere Urgent Cargus si mai mult de 48 de ore in functie de zona geografica in care se afla localitatea, respective prin Posta Romana.
 Toate produsele listate pe magazine sunt 100% in stoc.
 Politica de retur este conform normelor europene, clientul poate returna produsul in cateva zile de la achizitionare indiferent de motivul invocat,primind contravaloarea produsului sau inlocuirea acestuia.
 Serviciul de relatii cu clientii este asigurat de o echipa de operatori care vor raspunde zilnic la orice solicitare a dumneavoastra telefonic sau prin email, vor oferi informatii complete despre produs, sau vor prelua comenzile telefonice.
 Sistemul de notificare prin email vine in ajutorul dumneavaostra cu informatii despre stadiul comenzilor, promotiile sau ofertele magazinului nostru online.
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538