mrtripp.tours

Joined on
April 2016
Available in
Romania

variable per sale

547 th / 682: general ranking

12 nd / 15: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
PROGRAMUL DE AFILIERE mrtripp.tours SE VA INCHIDE INCEPAND CU DATA DE 11.02.2017.
Va multumim pentru colaborare si pentru implicarea voastra in campania mrtripp.tours. Va vom anunta in momentul in care vom reporni programul de afiliere.
Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, va rugam sa nu le mai folositi incepand cu data 11.02.2017.

Agentia Mr. Tripp ofera o gama variata de tururi si excursii concepute cu grija, profesionalism si pasiune, pentru ca turistii straini sa descopere cele mai frumoase locuri si atractii din Bucuresti, dar si alte orase si regiuni ale tarii, unice in Europa prin istoria si cultura lor. Descopera tururile noastre pe www.mrtripp.ro.

Avem incredere ca vom reusi, prin sistemul de afiliere 2Parale, sa gasim noi parteneri alaturi de care sa promovam potentialul turistic al Romaniei si locurile emblematice care fac din tara noastra o destinatie unica.

Afilierea cu Mr. Tripp inseamna ca vei promova tururile noastre ce ofera echilibrul perfect intre aventura, entuziasm si relaxare si servicii de inalta calitate, la standardele europene la care turistii se asteapta. Punem la dispozitia turistilor ghizi atestati si prietenosi, mijloace de transport noi, cu toate dotarile de siguranta si comfort si cele mai bune recomandari de vacanta.

Tururile si excursiile Mr.Tripp includ cele mai bune servicii si parteneri de renume, alaturi de care promovam calitatea si profesionalismul din turismul romanesc– hoteluri si hosteluri, operatori de transport, restaurante, ghizi atestati si prietenosi. Preturile noastre nu includ comisioane ascunse, pretul final este cel afisat pe site, unde se regasesc toate informatiile necesare despre serviciile incluse si cele neincluse, itinerariul si harta fiecarui tur.

Targetul nostru este reprezentat de turisti straini ce vor sa descopere Romania. Oferta noastra include tururi pentru toate categoriile de varste, de la tineri pana la seniori.

Oferim un comision general de 5% si un comision de 10% pentru următoarele produse:
http://mrtripp.tours/discover-bucharest-in-half-day-tour
http://mrtripp.tours/half-day-tour-to-snagov-monastery-mogosoaia-palace
http://mrtripp.tours/day-trip-to-dracula-castle
http://mrtripp.tours/day-trip-to-bulgaria-from-bucharest

Perioada de aprobare: 30 zile

Echipa Mr. Tripp va sta oricand la dispozitie pentru detalii suplimentare si consultanta de specialitate.

Promovarea prin Facebook, Google AdWords si E-Mail Marketing este posibila doar cu acordul oferit fiecarui afiliat in parte, la cerere.
TOTAL CLICKS

249,064,233

TOTAL SALES

2,582,444

TOTAL SALES AMOUNT

€93,543,657

AFFILIATES NUMBER

53,775

PROGRAMS NUMBER

545