helloholidays.ro

Joined on
October 2016
Available in
Romania

6.0 % per sale

613 rd / 696: general ranking

11 st / 12: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Hello Holidays este agentia de turism specializata pe sejururi in Grecia. 10 ani de experienta ne recomanda. Portofoliul de servicii este, insa, diversificat: excursii de 1 zi (in Romania si Bulgaria), tur operator de circuite in Europa si multe altele.
Cele mai populare servicii ale noastre sunt sejururile in Grecia (cu transport cu autocarul inclus sau doar unitatile de cazare), datorita tarifelor foarte avantajoase raportat la calitatea unitatilor de cazare si a autocarelor. Urmeaza - in ordinea volumului de vanzari- excursiile de 1 zi (exemplu: Delta Dunarii, Prejmer-Bran Brasov, Veliko Tarnovo, Plevna etc.) si circuitele cu autocarul (Piete de Craciun, circuite in Olanda, Italia, Serbia, Turcia etc.).

Clientii nostri sunt, in buna parte, clientii cu venituri medii, care prefera variantele economice de vacanta pentru a putea calatori de mai multe ori pe an.

In ceea ce priveste relatia cu partenerii de business sunt la fel de importanti pentru noi ca si clientii directi. Asa ca suntem constanti in abordare: comunicam cu tine ai nevoie, preferam colaborarile pe termen lung si investim in ele - rasplatim rezultatele bune. Comisionul standard acordat va fi, pentru majoritatea programelor Hello Holidays, de 5% din valoarea pachetului.
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538