bestvalue.eu

Joined on
July 2016
Available in
Romania

5.0 % per sale

138 th / 696: general ranking

3 rd / 12: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
BestValue este singurul brand de Travel Retail din Romania, cu magazine in cele mai mari aeroporturi din tara. Portofoliul de produse include parfumuri, produse de ingrijire a pielii, machiaj, bauturi, accesorii, dulciuri si jucarii. Comercializam branduri premium si de lux si adaugam periodic in portofoliul nostru branduri noi cu renume international.

Din luna iunie, 2016, BestValue aduce experienta de shopping din aeroport si in online (www.bestvalue.eu), o inovatie pe piata din Romania si nu numai. Magazinul online se adreseaza in continuare exclusiv calatorilor care au un bilet de avion valid. Clientii se bucura astfel de noi beneficii unice:

--> pot comanda online produse inainte de a ajunge in aeroport, mai exact din momentul in care isi cumpara biletul de avion.
--> au mai mult timp la dispozitie pentru cumparaturi, respectiv pe perioada valabilitatii biletului de avion. Biletul de avion este valid din momentul cumpararii pana in ziua zborului, la ora 23.59.
--> beneficiaza de preturi in regim duty free, cu pana la -20% mai mici decat pe piata locala.
--> beneficiaza de livrare gratuita, oriunde in Romania, indiferent de valoarea comenzii.

Afilierea are un rol strategic important pentru magazinul online, avand in vedere ca ne adresam unui target nisat si dinamic: posesorii de bilet de avion. Dar tot acesta este motivul pentru care credem ca o colaborare cu afiliatii ar aduce castiguri vizibile de ambele parti. Atat la nivel de imagine, cat si din considerente financiare.

Acceptam promovarea prin Google Adwords, Facebook Ads si e-mail marketing.

Grila de comisionare:
--> Tranzactie: Oferim 5% din valoarea fiecarei comenzi plasate.
--> Creare Cont: Oferim 1 euro pentru fiecare cont valid creat.
--> Durata cookie-ului este de 30 de zile.
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538