proalpin.ro

Joined on
March 2015
Available in
Romania

10.0 % per sale

238 th / 697: general ranking

3 rd / 16: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
ProAlpin.ro este un magazin specializat in comerzializarea articolelor de munte si camping prin intermediul siteului www.proalpin.ro. ProAlpin este importator unic si exclusiv pentru branduri de top dintre care amintim: Bergans of
Norway, Robens, Altus, EasyCamp, Prima, Hannah etc. Produsele comercializate au un raport optim calitate-pret si se adreseaza atat incepatorilor cat si celor care fac performanta in domeniu.

Cui ne adresam
Activitatea este nisata, astfel ca produsele se adreseaza in mod deosebit montaniarzilor si celor care calatoresc. Totusi caracteristicile tehnice din echipamentul de munte au fost transferate si in segmentul lifestyle astfel ca o multime de persoane aleg echipamentul tehnic pentru utilizarea zilnica intr-o tinuta sport sau abordeaza o tinuta casual din colectia lifestyle de la Bergans of Norway.

Comanda ProAlpin
Comanda medie pe site este de 350 lei, iar livrarea se realizeaza prin curier rapid in 24 ore. Peste 90% din produse sunt livrate direct din stocul ProAlpin. Exista si situatii in care produsele se aduc pe comanda. In aceste cazuri se ofera un termen de livrare punctual.

Beneficii pentru clienti ProAlpin
ProAlpin nu se rezuma la un schimb de produse. Interactiunea cu ProAlpin inseamna servicii de calitate si consiliere pentru identificarea produselor protrivite fiecarui client. Inseamna achizitia de produse cu cel mai bun raport calitate pret si cu garantia extinsa atat a produselor cat si a serviciilor noastre. Inseamna solutionarea in cel mai scurt timp a oricaror neplaceri care pot aparea, dincolo de controlul nostru. Oferim toate acestea pentru ca ne place sa ne tratam clientii asa cum am vrea si noi sa fim tratati.

Cum poti promova produsele ProAlpin
Punem la dispozitie bannere pe care le poti insera pe blogul sau siteul personal. Prin review de produs, posturi pe retelele de socializare, linkuri, emailuri, discutii pe forumuri si grupuri dedicate sau alte metode creative.

Important:
Afiliatilor nu le este permis sa:
1. Trimita mailuri / newslettere in numele ProAlpin.ro
2. Sa copieze continutul existent pe blogul ProAlpin.ro sau in newsletterele trimise de ProAlpin.ro si sa le republice pe alte platforme ca fiind continut original. In cazul in care aceste prevederi nu sunt respectate ne rezervam dreptul de a suspenda afiliatul in cauza.

Iti multumim ca esti alaturi de noi, iar daca ai intrebari sau nelamuriri contacteaza-ne prin intermediul mesageriei interne din 2Parale. Raspundem prompt!

Spor la conversii!
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538