mosionroata.ro

Joined on
January 2015
Available in
Romania

10.0 % per sale

385 th / 660: general ranking

8 th / 14: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Eu sunt Mos Ion Roata, importator exclusiv in Romania al unor marci de renume din domeniul ciclismului. Toate marcile importate sunt purtate de marii campioni si sunt prezente in toate competitiile internationale de ciclism de prestigiu.
o biciclete Felt – www.feltbicycles.com/International.aspx
o echipament Castelli – www.castelli-cycling.com
o casti si ochelari de soare Catlike – www.catlike.es/ro/en/
o anvelope si camere Vittoria – www.vittoria.com
o componente + accesorii XLC – www.xlc-parts.com

In Romania, afacerea cu biciclete (biciclete, componente, accesorii, echipament) a fost de cca. 85 mil. Euro in 2013 (conform Asociaţiei Industriei Europene a Bicicletelor COLIBI) si creste cu cca. 12% pe an datorita dorintei tot mai mare de miscare a oamenilor, a actiunilor si loby-ului la nivelul guvernului si administratiilor locale a asociatiei importatorilor de biciclete, a concursurilor de ciclism si triatlon tot mai numeroase.

In Romania piata bicicletelor este la inceput si este in dezvoltare (poate printre putinele afaceri cu crestere semnificativa de piata in aceasta perioada). Deci, “viitorul suna bine”!

Atat tu, cat si clientii tai se pot baza pe un stoc de marfa foarte bogat si asortat atat din gama de produse pe care o importam cat si din restul produselor pe care le recomercializam si sunt indispensabile unui ciclist.

Te invit sa vizitezi atat site-ul nostru www.mosionroata.ro si cat si site-urile furnizorilor nostri, si sa citesti descrierile marcilor de mai jos, pentru a-ti crea o imagine asupra produselor comercializate de noi, a calitatii acestora si a preturilor practicate.

Vei observa ca produsele noastre sunt produse premium. Marcile si produsele pe care le importam sunt cunoscute si recunoscute in comunitatea ciclistilor din Romania si sunt ravnite si dorite de acestia.
Calitatea produselor si prestigiul marcilor va satisface atat asteptarile tale cat si ale clientilor.

Avand in portofoliul nostru numai produse premium, suntem siguri ca vom fi partenerul care iti va genera la sfarsit de an cele mai mari castiguri/unitatea de produs.

Daca ti se pare atractiva o colaborare cu noi si vrei sa faci pate din reteaua noastra de afiliati, vom fi onorati sa colaboram. Comisionul oferit de noi este de 10% din valoarea fiecarei vanzari incheiate de clientii tai, perioada de recurenta este de 2 luni, iar perioada de aprobare a comisioanelor de maxim 30 zile.

Tu sti cum sa atragi cel mai bine vizitatori pe site-ul tau, iar eu iti pot pune la dispozite tie si clientilor tai o gama foarte bogata de produse premium, astfel incat asteptarile clientilor tai sa fie pe deplin satisfacute.

Mereu alaturi de tine,
echipa Mos Ion Roata
TOTAL CLICKS

245,753,335

TOTAL SALES

2,527,419

TOTAL SALES AMOUNT

€91,307,925

AFFILIATES NUMBER

53,573

PROGRAMS NUMBER

536