Kettler-Romania.ro

Joined on
November 2012
Available in
Romania

12.0 % per sale

87 th / 697: general ranking

2 nd / 16: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Marca KETTLER simbolizeaza calitatea germana, stilul şi durabilitatea şi este recunoscuta la nivel global, fiind prezenta la ora actuala in mai mult de 70 de tari din intreaga lume. Spiritul vizionar al companiei este demonstrat prin intermediul produselor sale care au facut istorie, dintre care amintim:

• prima bicicleta din aluminiu din lume, cu care a revolutionat in 1977 KETTLER lumea biciclistilor;
• bicicleta de exercitii pentru acasa "Golf", concept dezvoltat in anii optzeci,care a devenit in scurt timp cel mai popular echipament de fitness din Europa;
• KETTCAR, primul cart, lansat acum 50 de ani, cu care au crescut multe generaţii de copii şi adolescenţi, avand un numar de peste 16 milioane de exemplare vandute in întreaga lume;
• prima masa de tenis din aluminiu, rezistenta la intemperii, lansata in 1974, recunoscuta si astazi pentru funcţionalitatea sa inovatoare.

Produsele prezente pe site-ul nostru sigur va vor atrage atentia. Valoare medie a acestora se ridica la 2000 de ron si cu siguranta un comision de 12% la o singura tranzactie face propunerea noastra tentanta!

In perioada Octombrie- Mai se inregistreaza varful de vanzari produsele destinate fitness-ului. Echipamentele si accesoriile Kettler sunt destinate uzului casnic si reprezinta cel mai echilibrat raport intre calitatea germana si pretul accesibil pietei din Romania! Oferta noastra se adreseaza celor care doresc sa investeasca in calitate si sport si dorinta noastra este crearea unui parteneriat care sa aduca plusvaloare tututor partilor implicate.
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538