Biciclop

Joined on
February 2013
Available in
Romania

10.0 % per sale

345 th / 697: general ranking

7 th / 16: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Biciclop sustine eco-mobilitatea din 2009, fiind importator de biciclete, trotinete si alte “intrumente” pentru un transport ecologic. Alaturi de magazinul fizic din Bucuresti si cel virtual, avem o serie de dealeri cu care colaboram in toata tara. Suntem distribuitori oficiali unici pentru cateva din cele mai mari branduri din acest domeniu, oferind cele mai bune preturi din tara pentru acestea. Fiecare bicicleta sau trotineta este oferita cu garantie de minim un an. Oferim revizii si suport tuturor clientilor.

Branduri incluse in portofoliul Biciclop:

Gazelle, producatorul olandez de biciclete detinator al titlului de “Royal brand”, oferit de printesa Margriet a Olandei, cu o experienta de 113 ani in fabricarea de produse pe 2 roti.

Strida- biciclete pliabile extrem de fiabile, de origine englezeasca, detinatoare a mai multor premii pentru inovatie

Van Moof- biciclete olandeze recunoscute pentru designul simplu si elegant

Puma Bikes- biciclete ultimul racnet, realizate in colaborare Biomega-Puma

Create- biciclete fixie sau single-speed englezesti, in culori moderne, adorate de tinerii pasionati de stilul urban sau de cei care vor sa conduca in stilul old-school al curierilor pe bicicleta

Razor USA- cel mai popular brand la nivel mondial de trotinete, ripstikuri, sole-skates si alte instrumente inovatoare pentru deplasarea in mediul urban sau folosirea de catre profesionisti sau de catre amatorii de trickuri in skate-parkuri
Pe langa aceste branduri populare, importam si o serie de marci care ofera un raport calitate/pret potrivit oricarui buzunar.

In lista de accesorii, piese si componente pentru biciclete detinem cele mai cautate produse de catre clienti si oferim suport pentru montarea acestora.
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538