cosmopolis.ro Affiliate Program
http://oferte.cosmopolis.ro/apartamente-de-vanzare-bucuresti/?source=2parale

cosmopolis.ro

Ranking

458th

General

1st

Category

Commission

20.0RON

per lead

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

85 days

Description

Lead Valid reprezinta, completarea cu date valide a celor 3 campuri obligatorii din formular (Nume, Email, Telefon, mesajul fiind optional), de catre persone ce sunt interesate de ofertele Cosmopolis. Comisionul pentru 1 lead valid este de 20 ron. In functie de calitatea lead-urilor primite, comisionul se poate dubla, ajungand pana la 40 ron/lead. Exista disponibil

Read More

Lead Valid reprezinta, completarea cu date valide a celor 3 campuri obligatorii din formular (Nume, Email, Telefon, mesajul fiind optional), de catre persone ce sunt interesate de ofertele Cosmopolis.

Comisionul pentru 1 lead valid este de 20 ron. In functie de calitatea lead-urilor primite, comisionul se poate dubla, ajungand pana la 40 ron/lead.

Exista disponibil un buget de 5000 Euro lunar, astfel ca daca se va atinge acest prag, vom anunta din timp inchiderea campaniei in respectiva luna.

Conceptul campaniei (landing page-ul si bannerele) au fost concepute astfel incat sa ofere vizitatorilor informatiile de baza despre proiect, iar cei interesati de oferte au posibilitatea sa solicite informatii suplimentare prin completarea formularului.

!!!Atentie!!!

Comisionul va fi aprobat dupa verificarea datelor de contact.

Proiectul se afla in Bucuresti – Pipera, iar campania trebuie targetata tot pe Bucuresti + Ilfov.

Afiliatii care ne furnizeaza lead-uri calificate vor primi bonusuri de performanta.

Avantaje Proiect Cosmopolis:

1. preturi competitive +modalitati flexibile de plata, fiind acceptate si ratele la dezvoltator .
2. Gama diversificata de apartamente si vile > toate tipurile de apartamente (studio, 2,3,4 camere) cu diferite compartimentari + Vile > 5 tipuri.
3. Renume foarte bun pe piata imobiliara. Multiple facilitati si avantaje oferite in cadrul Ansamblului. Calitate superioara a constructiior si dotarilor.
4. Se ofera si consultanta financiara + pe design interior – GRATUIT

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This