xlentile.ro Affiliate Program
http://www.xlentile.ro/

xlentile.ro

Ranking

163rd

General

5th

Category

Commission

15.0%

per sale

Cookie life

93 days

Currency

RON

Time to payment

44 days

Description

Dacă site-ul dvs. se adresează atât femeilor cât și bărbaților care poartă lentile de contact – grupul țintă fiind reprezentat de femei/bărbați cu vârsta între 18-40 de ani, atunci avem o propunere atractivă pentru dvs… Ne-ar bucura să recomandați magazinul nostru Xlentile.ro publicului dvs. și să câștigați un comision de 15% din valoarea fiecărei comenzi

Read More

Dacă site-ul dvs. se adresează atât femeilor cât și bărbaților care poartă lentile de contact – grupul țintă fiind reprezentat de femei/bărbați cu vârsta între 18-40 de ani, atunci avem o propunere atractivă pentru dvs…

Ne-ar bucura să recomandați magazinul nostru Xlentile.ro publicului dvs. și să câștigați un comision de 15% din valoarea fiecărei comenzi redirecționată de site-ul dvs., 7% pentru site-urile cashback și cupoane, pe parcursul a 3 luni (da, lungimea cookie-urilor este de 3 luni). Acest câștig se poate adăuga rapid. Oamenii din întreaga Europă au început să comande lentile de contact on-line (mai ales datorită prețului avantajos).

Compania Sc Noavidet srl, deținătoare a magazinului Xlentile.ro, face parte dintr-o companie ce își desfăsoară activitatea la nivel global( în mai mult de 10 tări din Europa ) cu intenția de dezvoltare permanentă În România, magazinul apartinând companiei sc Noavidet srl, deține aproximativ 25% din vănzările on-line de lentile de contact și accesorii.

Xlentile oferă cea mai largă gamă de lentile de contact și accesorii de pe piață. Oferim, de asemenea, extra beneficii pentru clienți-cadouri pentru comenzile cu valoare mai mare de 250 RON, transport gratuit pentru comenzile peste 199 RON, etc.) .

Traficul dvs. va fi tratat cu maxim respect, rata de conversie a magazinului este mai mare de 7%, oscilând între 5% și 20%, în funcție de tipul de trafic. Valoarea medie a unei comenzi este de 200 RON. Folosim serviciile 2Performant.com, una dintre cele mai mari și mai respectate rețele de afiliere din România pentru a urmări cu exactitate recomandările și pentru a procesa la timp plățile comisioanelor dvs.

Puteți folosi link-uri afiliate, bannere și chiar feed-ul de produse! Persoană de contact:

Affiliate Manager -Ema Taclit ema.taclit@videt.ro
Sperăm la o colaborare fructuoasă!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This