konvayo.com Affiliate Program
http://www.konvayo.com/

konvayo.com

Ranking

457th

General

17th

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

KONVAYO.COM – “THE LUXURY EYEWEAR EXPERT” – este un magazine online dedicat tuturor celor care apreciaza frumusetea, bunul gust si autenticitatea. Site-ul ofera o selectie variata de OCHELARI DE SOARE, OCHELARI DE VEDERE, LENTILE DE CONTACT si alte accesorii conexe de optica – pentru cei care cred, ca si noi, in sloganul pe care ni

Read More

KONVAYO.COM – “THE LUXURY EYEWEAR EXPERT” – este un magazine online dedicat tuturor celor care apreciaza frumusetea, bunul gust si autenticitatea.

Site-ul ofera o selectie variata de OCHELARI DE SOARE, OCHELARI DE VEDERE, LENTILE DE CONTACT si alte accesorii conexe de optica – pentru cei care cred, ca si noi, in sloganul pe care ni l-am ales: “YOUR FACE IS YOUR STORY”.

Cu sopul de a pune in valoare personalitatea clientilor nostrii cu accesorii de calitate garantata, Konvayo.com are o oferta variata de optica estetica sau de vedere de la marci celebre, (RAYBAN, VOGUE, ESCADA, CK, GUESS, FURLA, POLICE, POLAROID) sau producatori renumiti de lentile de contact (ALCON, BAUSCH&LOMB, Johnson&Johnson)

Konvayo.com este o invitatie adresata tuturor celor care vor sa se bucure de branduri de lux globale, produse autentice si certificate, care sunt acum disponibile in Romania prin intermediul site-ului si pentru care nu mai e nevoie sa calatoresti prin strainatate sau sa astepti primul duty free dintr-un aeroport ca sa fie ale tale.

Konvayo.com este intr-un efort permanent de diversificare a ofertei de branduri exclusiviste, renumite la nivel global prin adaugarea de noi nume célèbre la portofoliul déjà existent de produse originale distribuite.

Public tinta:
– femei (60%) si barbati (40%) intre 18 si 45 de ani, urban
– studii superioare si venituri medii si ridicate

Beneficii clienti:
– Garantie de retur, indiferent de motiv
– Produse originale (colaboram direct cu producatorii)
– Livrarea gratuita la orice comanda

Comision afiliati:
-15% Lentile de contact
-10% Ochelari

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This