donaonline.ro

Joined on
May 2016
Available in
Romania

5.0 % per sale

394 th / 696: general ranking

15 th / 24: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Donaonline.ro este magazinul online al Farmaciei DONA, prin care comercializam o gama larga de produse dedicate ingrijirii copiilor si mamicilor, produse dedicate ingirjirii personale, produse dedicate frumusetii, aparatura medicala, suplimente alimentare si nu numai.

Ne-am lansat la sfarsitul lunii aprilie 2015 si suntem intr-o continua crestere in piata pharma a magazinelor online. Avem preturi atractive, in permanenta oferte noi si promotii variate, dedicate tuturor. Avem peste 6000 de produse listate in magazinul online si pana la sfarsitul anului vom mai lista inca aproximativ 4000 de produse in toate categoriile existente.

2. Avantajele magazinului on-line față de clienți : Avantajul major pe care magazinul online il ofera clientilor este accesul permanent la gama variata de produse existente in intreg lantul Farmaciilor DONA si posibilitatea folosirii Cardului de fidelitate DONA. Navigarea este simpla iar comenzile rapide. Livram comenzi in maximum 48 de ore, in toata tara, prin curier rapid. Taxa de livrare este de 10 lei in Bucuresti si 17 lei in tara. Transportul este gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 lei.

Publicul nostru tinta este unul destul de larg, persoane active, cu varste cuprinse intre 25-55, preocupate de sanatate si preventie, dar si de aspectul lor si conditia fizica, care isi doresc sa isi foloseasca la maximum timpul. In general femei din mediul urban, dar nu exclusiv. Trei tipuri de comportament: beautyholics, mamici si viitoare mamici, dar si persoane preocupate de alimentatie si suplimente alimentare.

3. Avantajele programului de afiliere: Comisionul oferit este de 5% pentru comenzile validate. Durata cookie: 30 de zile. Se oferta bonusuri pentru afiliati in functie de frecventa vanzarilor efectuate. Promotii si campanii dedicate. Perioada de recurenta – 30 zile. Perioada minima de aprobare este de 15 zile.

4. Restrictii de promovare : donaonline.ro nu permite promovarea produselor sale prin Google Adwords fara acordul explicit acordat per afiliat la cerere! Nu se fac campanii adwords sau facebook care sa interfereze cu campaniile donaonline.ro fara o consultare in prealabil cu departamentul marketing al donaonline.ro. Afiliatii care se folosesc de brandul donaonline.ro fara aprobare vor fi exclusi din campanii si li se vor anula comisioanele obtinute astfel.
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538