cumparamedicamente.ro Affiliate Program
http://cmstore.ro/

cumparamedicamente.ro

Ranking

337th

General

15th

Category

Commission

15.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

28 days

Description

Cumparamedicamente.ro este un magazin online, unde gasiti suplimente naturiste pentru toate afectiunile, alimente BIO, cosmetice, dermo-cosmetice si fito-dermatocmsetice, la cele mai bune preturi. Ne-am lansat in urma cu doua luni si suntem in continua expansiune, cautam in permanenta sa venim cu oferte, concursuri si promotii din cele mai variate. Avem un blog, “sfatul farmacistului”, unde

Read More

Cumparamedicamente.ro este un magazin online, unde gasiti suplimente naturiste pentru toate afectiunile, alimente BIO, cosmetice, dermo-cosmetice si fito-dermatocmsetice, la cele mai bune preturi.

Ne-am lansat in urma cu doua luni si suntem in continua expansiune, cautam in permanenta sa venim cu oferte, concursuri si promotii din cele mai variate.

Avem un blog, “sfatul farmacistului”, unde publicam mereu articole utile, scrise intr-o nota amuzantal, lejera, usor de inteles.

Suntem extensia online a lantului de farmacii din Ardeal, Ecofarmacia.

In momentul de fata avem aproape 2000 produse pe site si lucram la imbogatirea portofoliului. Livram comenzi pe intreg teritoriul tarii, taxa de transport fiind de 12 lei si oferim transport gratis la comenzile de peste 100 lei (inclusiv TVA).

Fii afiliatul nostru, pentru ca:
– oferim comision de 15%
– procesul de aprobarea a comisoanelor este rapid
– nu am avut nicio comanda neridicata
– clientii nostri revin
– suntem dechisi la orice propuneri din partea voastra

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This