oliviera.ro Affiliate Program
http://www.oliviera.ro

oliviera.ro

Ranking

160th

General

2nd

Category

Commission

3.0RON

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

1 days

Description

Suntem cea mai mare platforma online de livrare mancare din Romania – Oliviera.ro! Alatura-te programului nostru de afiliere si hai sa facem performanta impreuna! Ce oferim spre promovare? Comanda mancare. Este usor. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Oliviera.ro, iti alegi mancarea preferata din peste 350 de restaurante si apoi plasezi comanda.

Read More

Suntem cea mai mare platforma online de livrare mancare din Romania – Oliviera.ro! Alatura-te programului nostru de afiliere si hai sa facem performanta impreuna!

Ce oferim spre promovare? Comanda mancare. Este usor. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Oliviera.ro, iti alegi mancarea preferata din peste 350 de restaurante si apoi plasezi comanda. Daca nu stii ce sa alegi, poti sa te inspiri din comentariile lasate de alti utilizatori ai platformei. Si pentru orice problema, echipa noastra este mereu gata sa te ajute. Contacteaza-ne direct prin intermediul chat-ului de pe site.

Oliviera este prima aplicatie de food delivery din Romania – o inovatie atat pentru piata romaneasca de food delivery, cat si pentru cea a aplicatiilor mobile.

Aplicatia Oliviera poate fi descarcata gratuit atat pentru iOS, cat si pentru Android. Iar livrarea comenzilor este realizata fara vreo taxa! Asa ca poti comanda mancare de oriunde, foarte repede si usor, direct de pe telefonul mobil.

Target-ul il reprezinta ambele sexe, cu varste cuprinse intre 16 – 45 de ani, familiarizati cu aplicatiile si obisnuiti sa foloseasca telefoanele, laptop-urile. Persoane fara mare interes in gastronomie, ci au doar placerea de a manca preparate delicioase, gata facute, livrare rapid oriunde se afla.

Comisionul pe care-l oferim este de 3 lei/comanda.

Procesarea si plata comisioanelor se face saptamanal. Astfel ca, pe masura ce comisioanele din platforma 2Performant se vor aproba, iti poti incasa banii foarte rapid. Vom oferi suport si vom comunica in cadrul mesageriei din platforma 2Perfomant.

Acceptam promovarea prin Facebook, AdWords si e-mail marketing doar cu aprobarea noastra, in prealabil.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This