agrafa.ro Affiliate Program
http://www.agrafa.ro/

agrafa.ro

Ranking

475th

General

8th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

93 days

Currency

RON

Time to payment

49 days

Description

Agrafa Print Services este un prieten cu tehnologie avansată. Cu o experiență de peste 11 ani în lumea printului digital, Agrafa Print Services este cea mai cunoscută tipografie digitală din București. Acum, prin noua platformă Agrafa, se pot plasa comenzi online, rapid și cu maximum de eficacitate. Pentru că suntem pasionați de tehnologie și inovație

Read More

Agrafa Print Services este un prieten cu tehnologie avansată.

Cu o experiență de peste 11 ani în lumea printului digital, Agrafa Print Services este cea mai cunoscută tipografie digitală din București. Acum, prin noua platformă Agrafa, se pot plasa comenzi online, rapid și cu maximum de eficacitate.

Pentru că suntem pasionați de tehnologie și inovație am investit în echipamente performante, am încheiat parteneriate directe cu cei mai buni furnizori de obiecte promoționale din Europa și Asia și am consolidat o echipa de oameni profesioniști și super-dedicați.

De câteva luni, de când am deschis magazinul online, toți clienții au fost încântați de noua modalitate prin care își pot comanda materialele promoționale, iar comenzile noastre s-au mărit, în timp ce perioada de producție s-a micșorat.

Clienții pot alege din peste 1770 produse personalizate care acoperă o gamă extinsă de tipărituri și imprimări digitale pe materiale diferite. Numărul produselor din site crește în fiecare zi, verifica counter-ul http://www.agrafa.ro/produse ca să afli câte produse se pot comanda online în acest moment.

Avantajele afilierii cu agrafa.ro sunt:
– Comision de 10% pentru fiecare vânzare înregistrată și validată
– 10 lei/ lead*
– Perioada de recurentă de 3 luni
– Aprobarea comisioanelor se face în termen de 1 lună

*) Lead înseamnă completarea și transmiterea cu succes a formularului de comandă sau a formularului de contact. Ambele formulare trebuie să conțină date de contact valide și sa nu fie înregistrate la o data anterioară în baza de date a Agrafa Print.

Target B2B

Ne adresăm în special companiilor și celor care dețin funcții în departamentele de marketing, achiziție, producție și secretariat și îi susținem în procesul de implementare a activităților de marketing și promovare (in-door, out-door, in-store etc), organizarea de evenimente (materiale de prezentare tipărite, obiecte promoționale, cutii și pungi de hârtie, expunere etc), cadouri, birotică și semnalistică, proiecte speciale etc.

Suntem deschiși la orice propunere și sugestie de îmbunătățire a numarului de vânzări sau lead-uri așa că nu ezitați să ne contactați direct la adresa de e-mail: mihai.baciu@agrafa.ro sau la telefon: 0744 33 40 94.

Noi zicem că este „a win-win situation”, fii partenerul www.agrafa.ro și o să te convingi.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This