preturirezonabile.ro Affiliate Program
https://www.preturirezonabile.ro/

preturirezonabile.ro

Ranking

223rd

General

2nd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

20 days

Description

PreturiRezonabile.ro este un Magazin online ieftin cu produse de calitate, infiintat in 2008 din dorinta de a creea servicii de calitate in domeniul comertului online din Romania. Preturile noastre sunt foarte accesibile, produsele sunt pe stoc iar livrarea se face foarte rapid prin firme de curierat rapid (avem contract cu mai multe firme de curierat,

Read More

PreturiRezonabile.ro este un Magazin online ieftin cu produse de calitate, infiintat in 2008 din dorinta de a creea servicii de calitate in domeniul comertului online din Romania.

Preturile noastre sunt foarte accesibile, produsele sunt pe stoc iar livrarea se face foarte rapid prin firme de curierat rapid (avem contract cu mai multe firme de curierat, tocmai pentru a putea onora toate comenzile intr-un timp foarte scurt). Livrarea este gratuita peste suma de 290 lei.

Situl nostru comercializeaza peste 1500 de produse dintr-o gama foarte larga. Categoriile noastre sunt foarte diversificate, o parte din ele fiind: Produse utile in Bucatarie, accesorii PC, electrocasnice mici si medii, aparate de tuns, aparate de ras, epilatoare, placi de par, produse de ingrijire corporala, produse manichiura si pedichiura, utile pentru Casa si Gradina, aparate de masaj, sauna si anticelulita, jucarii, cadouri diverse, produse specifice pentru ocazii precum: Craciun, Paste, 1 Iunie, 1 si 8 martie etc.

Produsele afisate pe situl nostru se reinnoiesc si se complecteaza periodic. Avem OFERTE SPECIALE zilnic, ofertele fiind reale la preturi foarte mici.

Comisionul pentru afiliati este de 10%, iar perioada de recurenta este de 1 luna de zile.

Preturirezonabile.ro nu permite promovare a produselor sale prin Google Adwords, fara acordul firmei noastre.

Acordam tuturor afiliatilor suport prin intermediul mesageriei interne din 2Parale – termen de răspuns 1 zi lucrătoare.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This