elider.ro Affiliate Program
https://www.elider.ro/

elider.ro

Ranking

315th

General

3rd

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

39 days

Description

elider.ro este un depozit online cu produse en-gross si en-detail, la preturi competitive. Oferim o gama foarte variata de articole de la papetarie, imbracaminte, cosmetice, lenjerie, marochinarie, accesorii, jucarii pana la obiecte de uz casnic. In total, pe rafturile magazinului nostru virtual sunt peste 10.000 de produse, accesibile printr-o interfata usor de utilizat, cu filtre

Read More

elider.ro este un depozit online cu produse en-gross si en-detail, la preturi competitive. Oferim o gama foarte variata de articole de la papetarie, imbracaminte, cosmetice, lenjerie, marochinarie, accesorii, jucarii pana la obiecte de uz casnic. In total, pe rafturile magazinului nostru virtual sunt peste 10.000 de produse, accesibile printr-o interfata usor de utilizat, cu filtre si criterii multiple care vin in ajutorul clientilor nostri.

Suntem o echipa dinamica! Vrem sa devenim cel mai cunoscut depozit online si cautam parteneri de incredere!

Principalele motive pentru a deveni aliatul si afiliatul elider.ro

• diversitatea produselor, preturile competitive oferite de depozitul nostru online, dar si posibilitatea de a cumpara en-gross sau en-detail pot genera o conversie foarte buna;
• oferim comisioane diferentiate in functie de tipul de achizitie, acordate pentru comenzile facturate si achitate de catre clienti:
– 5% pentru comenzile en-detail;
– 1% pentru comenzile en-gross;
– 3% pentru comenzile cei care folosesc un cod de reducere sau care sunt deja clienti elider.ro;
• perioada de recurenta este de 1 luna;
• aprobam in cel mai scurt timp comisionele si, astfel, devii rapid afiliat elider.ro.

In intampinarea clientilor, elider.ro vine cu servicii de calitate, preturi competitive si consiliere permanenta. Oferim un pret unic de livrare si cupoane de reducere intre 3% – 10% pentru orice comanda. 90% dintre comezile plasate pana acum au fost livrate in 24 de ore. Catalogul de produse este actualizat constant si optimizat pentru a veni in intampinarea clientilor.

Te asteptam alaturi noi pentru cele mai bune conversii!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This