bbimage.ro

Joined on
February 2015
Available in
Romania

7.0 % per sale

592 nd / 697: general ranking

11 st / 11: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
PROGRAMUL DE AFILIERE bbimage.ro SE VA INCHIDE INCEPAND CU DATA DE 02.09.2016.

Shopul www.bbimage.ro oferă produse și materiale promoționale personalizate, servicii de design, identitate vizuală, ștampile, editură și tipărire cărți, print indoor și outdoor, design și imprimare mash-uri, roll-up-uri, afișe, broșuri, mape.

Shopul bbimage.ro s-a născut tocmai datorită evoluţiei rapide a portofoliului de clienţi, astfel încât să putem fi în legătură imediată cu aceştia şi să le oferim şi altora posibilitatea de a-şi satisface nevoile şi de a-şi materializa ideile prin comenzile plasate prin intermediul acestei platforme. Oferim şi posibilitatea asistenței live, prin chat direct pe site, precum şi fidelizarea clienţilor noştri care au ales un parteneriat pe termen lung, alături de bbimage.ro.

Principalele avantaje ale magazinului www.bbimage.ro este rapiditatea cu care sunt finalizate comenzile plasate și perioada scurtă de livrare. Momentan, shopul oferă reduceri pentru tablourile personalizate, ștampile automate și mobile, print outdoor de mari dimensiuni. La mai multe produse din aceași gamă comandate clienții pot beneficia de reduceri între 7% și 25%.

Oferim afiliaților un comision de 10%, o perioadă de recurență de 30 de zile și aprobarea zilnică a comisioanelor după confirmarea plății pentru clienții care plătesc cu cardul, sau după livrare în cazul clienților care plătesc cu ramburs. Interesul cliențiolr în această perioadă este crescut față de produsele personabilizabile. De aceea, în cadrul campaniei am inclus produsele personalizabile: căni, tablouri și tricouri.
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538