prosuccesstraining.ro Affiliate Program
http://www.prosuccesstraining.ro/

prosuccesstraining.ro

Ranking

501st

General

2nd

Category

Commission

25.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Pro Success Training este o compania care oferă programe și produse fizice sau digitale de dezvoltare personală și profesională. Aceste produse se adresează deopotrivă publicului larg precum și celui de specialitate. Într-o perioadă relativ scurtă, de numai 3 ani, Pro Success Training a oferit peste 50 de Cursuri, Workshopuri, și Seminarii. Angela Nuțu și Eugen

Read More

Pro Success Training este o compania care oferă programe și produse fizice sau digitale de dezvoltare personală și profesională.
Aceste produse se adresează deopotrivă publicului larg precum și celui de specialitate.
Într-o perioadă relativ scurtă, de numai 3 ani, Pro Success Training a oferit peste 50 de Cursuri, Workshopuri, și Seminarii.
Angela Nuțu și Eugen Popa sunt cei doi Traineri Internaționali prin care Pro Success Training a susținut aceste programe atât în România cât și la nivel internațional în țări cum ar fi USA, Brazilia, Tailanda, Indonezia, Marea Britanie și multe altele.

Fiecare program oferit de noi folosește un limbaj comun, fără termeni pretențioși, adresându-se omului pe limba sa, la nivelul său de cunoaștere.

Deviza noastră este Învață Crește Dăruiește iar scopul nostru este de a oferi dărui informație și cunoaștere de Calitate pentru toată lumea, indiferent de nivelul de pregătire profesională sau academică al celor interesați.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This