buzzle.ro

Joined on
July 2015
Available in
Romania

20.0 % per sale

517 th / 696: general ranking

2 nd / 5: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
PROGRAMUL DE AFILIERE Buzzle.ro SE VA INCHIDE INCEPAND CU 09.02.2017.
Va multumim pentru colaborare si pentru implicarea voastra in campania Buzzle.ro. Va vom anunta in momentul in care vom reporni programul de afiliere.
Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, va rugam sa nu le mai folositi incepand cu data 09.02.2017.

Buzzle.ro este cel mai mare portal de cursuri online si offline din Romania. Este locul unde oricine poate invata orice, in propriul sau ritm, fara constrangerea timpului. Colaboram cu cei mai buni traineri ai momentului si oferim o paleta larga de cursuri, de la design si fotografie la IT sau public speaking.

Buzzle a primit recent o finantare de la 3 investitori: Alex Lapusan (Zitec), Octav Cobzareanu (Blue Sky Development) si Connect Hub, cu care reuseste sa aduca in fiecare zi noi cursuri si traininguri,de la parteneri de renume.

Cursurile afisate pe Buzzle au un pret preferential, utilizatorul benefiiind astfel fie de reduceri, fie de cursuri exclusive, la achizitionarea lor prin Buzzle.

Buzzle este asadar o platforma de intermediere. Comisionul cedat catre afiliati este de 10% din pretul afisat. Cursurile pot fi achizitionate prin transfer bancar sau prin plata online cu cardul, direct de pe Buzzle.

Campania de promovare va avea bannere constant actualizate (saptamanal, sau o data la 2 saptamani).
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538