babyneeds.ro

Joined on
September 2014
Available in
Romania

variable per sale

143 rd / 637: general ranking

8 th / 35: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
BabyNeeds.ro isi premiaza colaboratorii!! CONCURS pentru brand GMINI

Buna, dragi afiliati!

Va multumim frumos pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat in tot acest timp. Si pentru a va impulsiona si a va recompensa pentru munca pe care o depuneti, am decis sa organizam un concurs pentru brandul GMINI ce va avea premii consistente pentru voi. In perioada 14.02.2017 – 30.04.2017 vom premia top 3 afiliati in functie de numarul de comisioane aprobate pentru vanzari produse brand GMINI. Pragul minim in urma caruia te poti inscrie la concurs este de minim 15 vanzari valide. Valoarea totala a premiilor puse in joc este de 1500 ron.

Premiile puse in joc pentru concurs sunt DOAR pentru afiliatii care genereaza vanzari care contin produse brand GMINI. Astfel, va invitam sa promovati orice produs din gama de produse GMINI: carucioare, scaune de masa, patuturi pliante, tarcuri, premergatoare si hainute pentru copii (https://www.babyneeds.ro/brands/gmini/) de pe site. BabyNeeds.ro este unic importator al produselor GMINI, o gama care s-a bucurat de mare succes in randul mamicilor datorita calitatii si preturilor foarte bune. Ne putem lauda si cu stoc consistent si livrare rapida. In plus, nu uitati ca pentru orice produs marca Gmini, comisionul este de 10% fata de 5% pentru alte produse din site. De asemenea, magazinul online BabyNeeds ascunde numerele de telefon de pe site pentru traficul venit din 2Performant.

Cum poti sa te numeri printre norocosii castigatori? La momentul incheierii concursului, trebuie sa ai cele mai multe comisioane aprobate (comenzi valide si livrate catre clienti brand GMINI) dar minimum 15 vanzari pentru produse marca GMINI in programul de afiliere BabyNeeds.ro.

Premiile se vor oferi descrescator, in functie de numarul de comisioane aprobate, dupa cum urmeaza:
Locul 1 - 700 ron
Locul 2 - 500 ron
Locul 3 - 300 ron

Veti gasi toate instrumentele de promovare necesare in sectiunea dedicata din platforma 2performant – bannere brand Gmini, feed produse doar marca Gmini - si sunteti invitati sa ne contactati in legatura cu orice alte informatii considerati ca aveti nevoie pentru buna desfasurare a acestui concurs.

BabyNeeds.ro, este un magazin online cu o gama vasta de articole pentru bebelusi, oferind parintilor produse de calitate, de la carucioare, scaune auto, mobilier pentru camera copilului, produse de baie si ingrijire, produse de curatare ecologice si antialergice, accesorii hranire pana la produse de monitorizare si siguranta sau produse pentru confortul mamicii.

Raspundem tuturor comenzilor in maxim o ora de la plasarea acestora. Oferim consiliere in alegerea produselor, daca ne este solicitata. Sunt multe alte avantaje pe care le oferim clientilor, dar ca sa nu ne laudam prea mult, va invitam sa vizitati site’ul si sa va faceti singuri o idee, despre categoriile si subcategoriile site’ului, produsele si modul de filtrare sau cautare a produselor.

Comisionul oferit afiliatilor 2Parale:

10% - pentru marcile BabyNeeds, EcoEgg, Lionelo si Gmini
5% - pentru restul de produse

Perioada de recurenta: 1 luna

Sunt sigur ca vom face echipa buna!
Spor la conversii!
TOTAL CLICKS

242,031,810

TOTAL SALES

2,455,771

TOTAL SALES AMOUNT

€88,519,807

AFFILIATES NUMBER

53,313

PROGRAMS NUMBER

528