teilor.ro Affiliate Program
http://teilor.ro/

teilor.ro

Ranking

489th

General

11th

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat în 1999, dorind să ofere pasiune, inovație și eleganță – excepțional reprezentate în aur și pietre prețioase. Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului se conturează în jurul conceptului de inovație – colecțiile de bijuterii purtând amprenta Teilor – într-o continuă evoluție, nou și imprevizibil, elegant, dar nu întotdeauna

Read More

Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat în 1999, dorind să ofere pasiune, inovație și eleganță – excepțional reprezentate în aur și pietre prețioase.
Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului se conturează în jurul conceptului de inovație – colecțiile de bijuterii purtând amprenta Teilor – într-o continuă evoluție, nou și imprevizibil, elegant, dar nu întotdeauna clasic.

Brand-ul Teilor se focusează pe colecții de bijuterii exclusiviste, încrustate cu diamante și pietre prețioase. Teilor și-a propus să ofere cât mai mai multe opțiuni în materie de produse de lux celor cu un buget care se încadrează la nivel mediu și peste mediu, punând accent pe colecțiile de inele de logodnă și verighete. Teilor își dorește să ofere întotdeauna produse de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Filozofia companiei s-a conturat în jurul conceptului de inovație, păstrând eleganța și rafinamentul liniilor tradiționale, reprezentată în bijuterii cu design inedit. Bijuteriile cuceresc prin rafinamentul finisajelor realizate manual, varietatea materialelor și a pietrelor prețioase încrustate în montura acestora. Colecțiile exclusiviste pentru ea sunt completate de cele de verighete, inele de logodnă sau accesorii pentru el – bijuterii autentice îmbrăcate în servicii la cele mai înalte standarde.

Bijuterii autentice: Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Ambalare gratuită: Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate accesoriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.
Livrare gratuită: Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achizitionate online. Bijuteriile vor ajunge în maxim 3 zile lucrătoare la destinație, transportul fiind asigurat și gratuit.

Procesare rapidă a comenzii: Produsul va ajunge la destinație în maxim 3 zile lucrătoare, în orice locație din țară.

Clubul Teilor: Cardul Teilor va ofera beneficii inca de la prima achizitie. Brandul de bijuterii are pregatite oferte exclusive Teilor pentru membrii Teilor Pure Diamonds.

Targetul principal se refera la persoane cu o afinitate pentru bijuteriile autentice, din aur și încrustate cu pietre prețioase. Un alt segment pe care il targetam este cel format din cupluri tinere pentru care Teilor sa reprezinte “furnizorul” de inele de logodna si verighete, dar si de amintiri frumoase.
Consumatorii au devenit din ce în ce mai informați în ceea ce privește bijuteriile autentice, iar cererea pentru bijuteriile cu diamante este în creștere. În plus, consumatorii încep să considere bijuteriile cu diamante ca fiind o investiție la fel de bună ca și bijuteriile din aur.

Majoritatea cumpărătorilor de bijuterii din România sunt femei, iar aceasta este o tendință aliniată celor de pe plan internațional. Mai mult, bijuteriile constituie bunul patrimonial cel mai răspândit pe care îl dețin, în nume propriu, femeile din România. Conform unui sondaj oficial, populația cu vârste de peste 35 ani preferă bijuteriile cu valori ridicate, din aur (50%), bijuteriile cu inserții din pietre prețioase (17%) și cu diamante (12%), în timp ce bijuteriile din argint domină preferințele celor cu vârste între 15 și 20 de ani. O analiză a preferințelor românilor în ceea ce privește cadourile de lux, a arătat că aceștia preferă 50% bijuteriile autentice și 50% alte cadouri.
Ne pozitionam ca un brand premium care isi atrage clientii prin intrega experienta de achizitie oferita acestora (produse de calitate, ambalajul premium, servicii excelente post-achizitie). Identitatea brand-ului nostru ne diferențiază de competitorii nostri. În același timp, menținem prețuri competitive și ne străduim să oferim clienților cele mai bune oferte.

Comision 8% si perioada de viata cookie de 30 zile.

Ne pozitionam ca un brand premium care isi atrage clientii prin intrega experienta de achizitie oferita acestora:
– produse de calitate
– ambalajul premium
– servicii excelente post-achizitie
– servicii de personalizare a bijuteriilor
– procesarea rapidă a comenzilor
– livrarea gratuită a produselor
– consultanță de specialitate

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This